我就係港大Ocamp非禮案俾人拉嗰個鄧皓然(3)

995 回覆
271 Like 11 Dislike
法庭咪判左無罪
但原PO就付出最慘痛嘅代價..呢個無罪對佢人生嚟講有咩意義
如果真係俾人專登屈/出於某D原因屈佢食死貓..你都咪話唔慘..
係架
你睇下日本仲撚癲
被人屈非禮強姦真係萬劫不復
你睇IG成堆女人影張相就看圖作文話人視姦強姦咩姦都有
有幾長作幾長 老實講 香港女人一講到非禮 視姦呢D話題真心無撚敵
根本唔使證據..然後成堆狗公就撐撐撐..呢個就係香港現況..邊有人Care個真相..

女人屈人又無成本..
佢話一時記錯一時認錯你都吹佢唔脹
屈人真係冇成本... 希望男仔無事!!!
所以最主要個問題喺未判就公開哂資料 而唔喺俾人屈
其實有冇人提過案發前後幾日仲發生左d咩事?除左2條女事後鳩告。個ocamp搞左幾多場/日咁?有冇事前事後多d細節

利申:信鄧同學係比人屈非禮,但覺得佢去ocamp都係想食女架啦

鄧同學頂住
黨安法容許押你幾十年再提堂
唔見你從制度入手?
日本講明有人屈你痴漢要即刻9秒9走人
走得甩就冇事
我唔係咩時事判官 假設原PO先係真相, 問心一句
如果你係原PO 你恨記者開你資料多D 定 成件老屈事件嘅始作俑者多D

如果原PO係講真話..成件事嘅不公義就唔係記者開佢名啦
只可以講香港社會/ 全世界都係保護女人多過男人
原PO嗰種無力感都真係幾慘

當然唔排除佢真係有做啦
但都係去返嗰句..無罪對佢而言有咩意義 佢點都係輸家
both d證供九唔搭八都可以提起公訴
.
幫推
其實啲女人就係咁
只係覺得郁啲der唔舒服就報晒警
到人地真係開case同佢查就走去其求屈個男仔
屌 最慘好屈唔屈
屈個中間早走去生日飯既男仔

屌你地兩個未來姑娘過唔過意得去呀
仆街含家產
男女平等係香港都搞撚笑 男仔要好好保護自己
有無人可以總結一下,男方可以點係佢既能力範圍之內攞返個公道?
叫佢自己問個法官啦咁而家邊個判
算撚數啦2件臭雞 自己被非禮都唔知仲叫佢記時間
真係慘冇做過傳媒都可以合法po相講名
原po 頂住
傳媒正仆街落地獄
除左大力宣傳自己呢單冤案幫自己由社會性死亡變社會性洗白, 無其他方法, 一係就忘記所謂公道等時間淡化一切
真心一問,啲錢使左去邊
點解打甩左仲要洗咁多錢
中學同班左好多年嘅同學表示....雖然有時你講野係衰衰格格的....但相信你一定唔係咁嘅人..... 希望你係個邊過的好好地 我地一定會幫你拎返你應得嘅公義....
嗰邊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞