我就係港大Ocamp非禮案俾人拉嗰個鄧皓然(3)

995 回覆
271 Like 11 Dislike
所以一路都講緊好有機會係真係有俾人摸
只係果個未必係中途離過場嘅原po主
冇問題,我都係copy and paste 返上個post 嘅comment
doj可能會嚇個真事主證據不足

今次都亂告普通襲擊啦,有咩係而家嘅doj做唔出
我覺得法庭果句嘢先係最大傷害
咩叫證據不中所以無法判罪(我唔記得準確用詞)
好L癲 姐係根本覺得事主有做 只係charge唔到佢

咩嘢結案陳詞黎 根本有晒角度
睇到房game果度我會覺得佢係kam友
但咁唔代表第一單disco玩game有佢份
兩件事黎
D搞手又唔見晒飲晒酒唔清醒

所以除咗負責揸車果位,酒吧員工唔會同啲客一齊飲
點都要有清醒嘅人做chaperone
但係都仲有好多奇怪地方,一個女仔俾人咁摸自己完全唔知邊個都算,可能佢驚唔敢望或者以為係女仔黎,咁即係從另一個人把口得知啦,但係嗰個人指認左一個唔係現場嘅人就
跳咗未 ?
上天台做完 show?
記錯時間都只係一個假設。

如果受害人記啱,佢真係無可能係現場。
由一開始就應該要好似educate男人唔好打女人咁

女人唔應該冇證冇據又冇記憶就亂屈男人

男人打女人有道德責任,係因為男人大力過女人

但女拳之力一讓好撚大力,亂用根本同男人打女人一樣咁衰格
港大Ocamp非禮案 脫罪男事主今午企圖跳樓輕生 危坐獲救!
https://lih.kg/CjhyujX
#346 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
諗起丹麥男神呢套戲,俾細路女屈metoo
https://youtu.be/SOUamDQb4sc?si=RjsEnTpEq7S0iSz1
根本應該禁止港女讀書同告人
以前封建傳統有佢嘅道理
港女本身就無資格讀書 一出世要ban佢地 最好紮腳
令我諗起日本搭車翻緊工啲黎生俾人屈到身敗名裂
咩叫有抽水又點?
所以個官咪話有抽水,有咩問題,你都1999
之後咪狂打James Bond春袋發洩
岩岩都諗起呢套,根本比人屈果刻起,已經比世界定罪,要證明人地都證明唔到嘅野
原post 樓主加油
雖然香港法律係普通法無罪假定
但個社會根本就行緊大陸法嘅有罪推定
其實個官唔可以咁講…因為法庭唔係比佢發表意見的地方
再者佢咁講啫係佢都覺得係被告其中一人非禮原告
但佢又判左不成立,不成立代表唔能夠確定係被告做
2點係對立
咁明未…人頭豬
申請法援, 但唔知批唔批
樓主可能心諗自己仲連累屋企唔夠 仲打咩官司
法官要判案又點樣法庭唔俾法官表達意見
個官話非禮係有發生,無明示或暗示係被告做,可以係第二個非禮,睇黎以你智商好難理解,人頭豬送返俾你啦你岩用啲
係啊係啊 你鍾意就得啦~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞