我就係港大Ocamp非禮案俾人拉嗰個鄧皓然(3)

995 回覆
271 Like 11 Dislike
眾籌告撚哂成個ocamp嘅人 港大諗住點搞
星島記者: 廖凱霖、陳子豪
HK01記者:朱棨新
明報攝記:劉焌陶
仲有其他用樓主大頭相既法庭記者都係仆街食屎狗
祝你哋一世做記者
如果暗示呢
祝佢哋比女屈
狗公。
大陸有句話:舔狗不得House(好死)。
年輕人自己睇路。
唔在場都比人告
同屈個盲的偷睇國家機密一樣
其實全世界都係咁 守護自己個套價值觀, 同佢地相反就係SHIT
我依幾年終於悟到
希望割主振作啦
1)
因為果時想搞9大學學生組織
需要一啲名目,抹黑學生組織

果陣星島東方都有吹風話ocamp淫亂
希望事主振作啦
你無端端出咗去又返嚟,仲唔係想對條女下手。

我係代入某連登仔諗法。
有冇人搵到個2條女咩樣
我想講連登仔係一堆人(外加pr五毛)
唔係一個人
港大nursing 仲係一個知情人士都未有
咁團結
至少捐錢補償吓啦

一入場地喎個原po寫

雖然我會覺得飲酒影響大過隊草
說話不能咁講
大麻係毒品嘅入門

利申支持喺診所內/有專業人士睇住去用醫療用大麻
被告屋企為咗打官司已經無晒錢
唔敢亂講野怕影響個牌
無錯,錢最實際。
承諾喎,我日日都應承上司話某時某刻交project。但咪一樣日日脫期。
承諾算個屁,起碼都要斷髮立志,或者去跳個火圈先啦。
你想咒佢還咒佢 一世做記者有咩問題?
簡單講就係個不在場證明唔夠cover 成個活動 因為無人知火車捐山窿個game幾點玩
但係如果玩玩下game有人後join , 正路你會記得個個後join嘅人 你未必認到佢但你會記得個game有人後join
同埋pub night玩game有幾何放到最尾先得嫁 最後個半個鐘正常都free flow

所以我信樓主係清白

第二個房game 屌個vibe 同個game本身就係會lead 人講啲踩界野 將心比己 你玩個陣唔flirt 人 咪又係比人話你係毒撚🤷🏻‍♂️
加油 睇到眼濕濕 feel到你既壓力
希望你睇到有好多人支持你 希望你捱得過
都想借此警惕世人 唔好盡信網上留言同報導 係未有足夠証據前唔好人格謀殺咗一個人 好多時真係會害死人
朱棨新,知名香港法庭記者,專責高等法院風化案件。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞