我就係港大Ocamp非禮案俾人拉嗰個鄧皓然(3)

995 回覆
271 Like 11 Dislike
Push
女權撚急了
開始feel 到
一大堆女權撚 狗公
開始輸打嬴要
推上報
要還樓主一個清白
賣慘賣情緒病就咁多人幫手
成個場咁撚多人唔屈係屈佢
不如去買下六合彩好過喇
Push
其實我覺得未必關事
有啲口花花會抽水,但未必敢黎真去非禮

會黎真果啲,平時可以扮到好好先生
香港女權過大了
Push
咁你仲想點撚樣啊?仆街。
而家我哋討論同推po關你撚事呀
有3個人似,所以佢先冇罪
根本就係講緊大部分連登仔嘅邏輯謬誤
好多人見到po1樓主話有不在場證明就話係兩個女仔誣告
我哋喺post2解釋咁多就係講緊點解法庭根本就冇採納佢個不在場證明,如果採納咗根本唔洗真係打。
所以佢係證明唔到佢唔在場,用佢都唔在場嚟話兩個女仔誣告嘅邏輯係唔成立嘅。
同埋”法庭判左冇罪唔代表冇做”係客觀事實嚟係社會嘅人會下意識判斷哩句代表覺得佢有做
由頭到尾我哋都冇話佢有冇做 只係指出佢個澄清post個不在場證明並唔成立。
你自己去睇下幾多人因為佢個post嘅所謂不在場證明就直接話係女仔誣告
的確係,因為鄺球成家仲有3條友
打到唔係前夫落手殺咁就變非法處理屍體
有冇嗰兩件臭閪ig
咁你又啱
點解你覺得護理系soc同校方介入之後就會慢慢查?
護理系soc仲慢慢搵各組爸媽對質、搵埋咁多個在場男仔被女事主同朋友A認咩?
查案、搵證人、認人,以至夠唔夠證據落charge係交畀差佬決定
落charge後夠唔夠料去證明有罪係法庭做架嘛
所以個官咪話同場已經有兩個咁樣特徵嘅人
疑點利益歸於被告
非禮罪就唔入
根本最大個問題係點解可以未審先判?
點解個個人都知原po個名?
歐美班me too臭西都收左檔,因為後期見唔少受害人的見證古古怪怪擺明屈
香港班村姑應該仲可以玩兩年,香港民智發展係慢過文明國家
推上東張
Push
唔明點解自己/搞手 settle 唔到
你就真係on9喇
玩房game係女仔隻手到打圈問人有無扑過野
唔告你非禮告咩呀
你唔摸人手仔唔問呢啲野咪無事
因為佢之後房game行為唔妥
但好老實講唔代表乜野

佢玩game果時不在場都唔知係幸定不幸
幸在可以打不在場證明
不幸在無其他人見到佢,可以為佢做證,話佢唔喺果條女附近
你真係文盲黎 唔洗再討論啦
有冇人report個垃圾ig page
文盲就睇多次就真係要同巴打你講喇
佢地講緊既係獨立去睇房game摸手單野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞