我就係港大Ocamp非禮案俾人拉嗰個鄧皓然(3)

995 回覆
271 Like 11 Dislike
推~~~~~~~~
推爆佢
推到條女出黎公開道歉
Push
呢度就已經有問題,正常人日日都會沖涼,而場地係有涼沖
所以唔同日子但衣服類似就好可能點錯相
就算唔沖涼都應該有替換衣物
打你老母臭雞?

Ok當有件事發生 兩條臭雞就可以事但搵個人黎屈食死貓?

屌你老母臭雞 兩條賤種雞望唔好有人爆你兩條臭雞出黎

唔係十八區都有你份
ocamp玩埋啲咁嘅嘢,一早應該要ban
女事主被問有冇扑過嘢同想唔想3P,好聽就話ocamp文化,但其實係性騷擾
鬼喺邊
其實最仆街唔係D 女人, 係就算發生咩事,都總有班狗公一定會第一時間以為自己好正義咁幫住D 女人先

相反,女人有咩情況有幾何係會唔幫返女人?
Johnny depp
你都戇鳩,關‘’性’’就係咁㗎喇
你試下走出街搵條女講我今晚想屌你
睇下你比唔比人告性騷擾咯

咁台灣統神都係講兩句喇
咪比人封殺到YouTube channel 都無埋
但宜家個情況就似日本咁
無罪都比傳媒搞到佢社死
所以咪唔應該行果套有罪冇罪都推上去比法庭判
因為有人話睇到個活動被告有出現
雖然cctv影到佢係10點先返到hku
但個活動係十點後先結束

而事主X指係活動結束前十幾至30分鐘呢段時間玩個個遊戲時俾人摸(因為呢個時間點太模糊,我估最後係用晒成個event既時間當案發時間),亦有人指玩遊戲時見到被告係現場

咁綜合多方去睇,法庭咪認為cctv雖然拍到佢10點先返到學校,但唔代表案發時不在現場囉,因為至少佢最後有出現係現場
好心你收嗲啦 成單野起因咪就係你呢啲女權撚囉
Push
你都on9
而家佢比人告非禮定告性騷擾呀
文盲就睇多次啦 唔同概念呀
PW A(victim嘅朋友) 無見到被告嘅五官 只有背影 金頭髮 身高 呢啲特徵

nursing出名男仔少
就算搵晒朋友,大仙黎玩
金髮男咁應該只有10個人或以下
認人時有無搵晒全部仔黎認?
完全唔明點解可以歪曲成事主屈人
呢單只係證據不足 告唔入 or 真兇另有其人

鄧同學有冇做都係佢自己片面之詞
港女幾時先識take accountability and responsibility for their own actions?
b
係條友好彩姐,冇比人當場捉住,做得組爸想點,大家都知啦,第2晚就問人地stage 幾 ,狗公都禁,我唔信佢囉
其實有冇得民事要佢地賠翻堂費
我想知認人程序係唔係認背影?
留名
琴晚見到第一個po
希望樓主唔好放棄,呢啲人唔會因為你放棄/死有內疚。要堅強
Push
收皮喇
告搜證同起訴機關 你有撚資格呀?
你去PPRB 的話我一定第一個屌你先
下 ,唔上court你點知佢(法律上)有冇罪
搞到佢社死係傳媒&網民嘅責任
網民應該要知道「無罪推定」
唔應該一見到有疑犯就當係罪犯

蔡天鳳都唔一定佢前夫殺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞