我就係港大Ocamp非禮案俾人拉嗰個鄧皓然(3)

995 回覆
271 Like 11 Dislike
真係好野
點錯相害人一身蟻一聲只係認錯人就想開脫

女事主同埋班偽證人就算唔退學都有責任開樣公開道歉
呢個係做人的基本責任
樓主pin this
一句點錯相拍拍羅友就算數,最少都要公開道歉
組爸無可能同 oc 唔熟掛
Push
Pin this la
你自己睇下你打四句野,已經打左3次「可能」,就知個問題係邊啦
exactly
嗰個批判係社會風氣嚟
連登個原post令到好多人誤以為女仔一定係誣告想砌佢生豬肉而個制度弱智嘅咁都上到庭
樓主睇問D la, 好似simon cheng上叫雞, 比人斷正, 出到來咪又係咩事都冇, 繼續賺手joke 錢. 人地斷正都冇事, 你唔入罪更加輕鬆.
至於你話比人拘留左好多日, 呢樣唔屌你都唔得, 你夠暴動既手joke 慘咩
O CAMP 抽水係定律, 冇可能唔抽,你認唔認都好, 咁多人唔搞係搞你? 有冇檢討過
靚抽
樓主被人告都夠膽真面目見人,屈人條臭雞仲可以唔露面
新聞好似未出 事主頭先係HKU企跳
咁屈人嘅名同相呢?
真定假
我願意捐錢幫你告返屈你條女
其實我覺得未必關事
有啲口花花會抽水,但未必敢黎真去非禮

會黎真果啲,平時可以扮到好好先生

諗起個現實例子你

王力宏喺佢前妻爆料後,有個台灣娛記有講
話根本一早見到王力宏同另一條女一齊

但點解無寫出黎?因為講出黎都無人信
屈人果條女正一冚家鏟
無計 始終依家都唔係全無疑點脫罪
而家係證人證供同被告的客觀證據(10點到場)有矛盾
客觀證據顯示證人口供所指證的事實係錯誤 可能係錯時間 可能係錯人物
搵到屈臭人隻臭雞同班「證人」出嚟未
呢啲人唔能夠姑息 今日屈唔到鄧同學
聽日又屈第二個 陳同學 李同學 黃同學

一撚定要佢付出返代價
cctv証明不在場,但證人認人認到被告
即係證人比假口供 妨礙司法公正?
我覺得大學有責任踢班撚樣出校
點知會唔會發病又再老屈
消防救番落黎 人無事 但俾人咁屈法
個女仔又會因為鄧生出嘅post比人鬧爆,甚至起底
其實有冇做,我哋旁人無人知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞