我就係港大Ocamp非禮案俾人拉嗰個鄧皓然(3)

995 回覆
271 Like 11 Dislike
就睇到嗰到,前面啲劇情原來幾一般

我本善良最尾佢變左配角咁,但啲歌好聽!
成3個post兩件臭閪仲未有相有ig?
港大撚完全冇人識兩件臭閪定死撚晒
痴撚線

到依家都冇人爆A係乜水,港大人真係好撚團結呀
冇話咁樣就「一定」告得
冇任何一個parties 係可以睇哂「所有」證據
而作為調查嗰方,佢就會睇佢搵到既證據夠唔夠去告你
只要佢搵到佢覺得「夠」,佢就會提告
佢覺得唔夠,佢就會繼續搵
佢花時間都搵唔到,佢認為再花落都唔會搵得夠,就會撤控

用你個例子,控方去睇對面單位個CCTV,佢只會係出於想搵證據證明嗰個人係兇手所以去睇
出到黎個畫面唔係既,推翻左佢地個假設,佢地咪轉調查方向查過第個
但如果佢係睇CCTV 前就已經搵到其他證據令佢地覺得「夠」
佢就唔會再特登去搵CCTV 睇下自己有冇查錯

告入左坐緊,然後有人出黎自首,發現係冤案,就算係重審
坐左就係坐左
莫講話「告得入」,係香港犯左嚴重罪行
未告得入已經可以一直還押你
最後審完「告唔入」,一樣係坐左就係坐左
條臭閪出嚟道歉啦佢老母
K字頭廢到,只係不斷講話判佢冇罪唔代表冇做過
即係法庭判完都話唔代表冇做過還你清白
咁判黎做乜?
兒登神探們
我有睇消失的她架
屌cls班臭閪屈鳩人完全冇後果
推到個兩條女出黎仆街
#Metoo

女拳係惡 除惡就要同佢死過 而唔係所謂既風度
成3個post兩件臭閪仲未有相有ig?
港大撚完全冇人識兩件臭閪定死撚晒
鄧浩然爆名未
臭雞: 原來唔係你 sor 囉
樓主開個籌旗page
集資民事索償返班臭雞
我地連登仔一定有錢出錢 有力出力
要佢地賠償返你一切損失

要比全港既臭閪知道 屈人唔係唔洗付出代價
星島記者: 廖凱霖、陳子豪
HK01記者:朱棨新
明報攝記:劉焌陶
擺明知情者選擇掩護自己人而唔係選擇公義
簡單d講你咪淨係識企喺條女果面諗囉 係咪扮正義嘅狗公呀?

你試吓企係鄧皓然角度諗?有邊一分邊一秒唔係老屈緊呀?
幾個證人證明都可以話冇人知
2條女點錯相就有意思
加油頂住。死臭閪食撚屎
臭閪圖有未 唔想俾個2條臭閪好過
記者可能有一定嘅責任
但主要都係個制度容許佢地咁做
變相佢地嘅職責比人安排左做呢啲野
搵記者出黎屌唔一定係幫到件事
要解決就要從制度入手去改善
講男仔就"幾撚猴擒"又屈撚左先

到講個女仔就"怕搞大件事而唔報警"
懷疑兩條女係狗隻家庭出身
個官冇咩實際證據就可以話A係誠實可靠證人, 完全唔知佢憑咩可以肯定
香港真係有錢人/有勢力人士嘅法治天堂
容許就要做?
佢地有份最直接傷害男事主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞