我就係港大Ocamp非禮案俾人拉嗰個鄧皓然(3)

995 回覆
271 Like 11 Dislike
第二單就算係真只能夠係講ocamp文化問題,房game一班唔熟既人圍埋一齊搵野黎講姐,成個文化既問題冇理由怪鄧同學一個人下話
而且疑犯唔代表係有罪
所以先要上court

未判先審係其他人既問我
就中大教授殺人單野 佢都話自己冇做 係比人誣告
認真 有明顯不在場證據 律政師都重告?
所以第二單本身就改控普通襲擊
當然,你話有咩法律上既操作所以明明非禮都當普襲我就唔識,我只知依家睇佢本身被控兩條罪

原本兩條都係非禮,但第二單最後改控普通襲擊
而最後法庭係判晒兩單都罪名不成立

但我認為會搞到點錯相認為係鄧生做既原因就係出自房game既行為令X覺得不適

利申:我認為X係有被人摸,但至少法庭判左唔係鄧生做
好似係當時feel到比人摸但係以為係女仔無咁覺,之後個frd同翻佢講係男仔

有玩過火車捐山窿都知都係一路半行半跑咁玩,當下唔知都唔出奇
係唔明點解十幾歲人仲玩on9game,
同埋點解唔可以搭膊頭,咪可以保障翻大家
Push
班友真係好波
現在屈埋差佬,話最後決定拉人係差佬
無班on9童黨亂報案,點會有差佬介入
其實就算門檻高都唔代表咩

外國啲兄弟會應該大把活動可以告男男性侵
而且亦真係有玩死過人

但想加入嘅唔會去告
死仆街,仲唔關你事
P
Push
推 gchi起條臭雞底
根據女事主嘅口供,原來女事主當時根本唔知有人摸佢,係事後一個叫A嘅人話俾佢聽先知。
而庭上面佢哋試圖混淆視聽,挑起一啲同性相關嘅部分去人格謀殺我,就有幾誇張講到幾誇張,明明只係玩「psycholoist」我問咁多問題,佢哋就只係挑啲同性相關嘅問題出嚟講,其他我問嘅問題就唔清楚。

都擺明老屈啦
如果可以spin走隊草,學校聲譽呢?
Push
可能psychologist問嘅問題會有冒犯 覺得唔舒服
但同非禮係兩樣野喎
所以大麻真係要刑事化
如果根據最初ig個個爆料
事主X係feel到有人摸佢但佢以為係同性朋友
係事後個位朋友同佢講係男人
女原告背後勢力好大?
到而家都無人講嘅
如果你個司法系統係好似日本咁 99%入罪率
入完罪既人會社死、冇工開、比人歧視 抑鬱到吊頸死
咁你仲會唔會buy你果套 有罪冇罪應該掉佢去法庭定奪
仲未計一個人面對官非有幾咁煩 驚坐(因為冇做都有機會輸)又要等判既焦慮 同時又要駛錢
但既然個組有人離開過
至少組爸媽會知情(雖然組仔女未必知)
被告都有講玩game果陣佢根本唔在場
但個女仔同A好似無理到呢點,照告
追post啦
班死臭雞呢 屌你老母 爛臭閪
懷疑冇人識佢一個知情人士都冇
起底法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞