有冇跑步撚入嚟吹下水 (21)

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
新手? 絕對唔建議boost
7分披都無問題,即係為我而設啦
我試完啦 今日跑運動場 你希望我分享邊方面既野
是,以前有跑 都運動底 但健身後甚少
濕疹真係好麻煩一轉天氣又爆
Btw 歡迎加入跑步既大家庭
幫呀媽問 佢有扁平+姆指外翻 咩型號跑鞋最舒服
真啊,跑得步既點都要練埋烈陽
你條野唔係斷左咩?岩哂
你著nb 啦
麥徑
想問下如果只係慢跑,跑開7分零pacing,一星期3-4日, 每次30-45mins, 買Nike infinity run 定Asics cumulus 岩啲?定有冇其他好介紹?

本身著開Asics nimbus. .想買多對平啲既替換下 🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️
扁平都係推Asics Gel-Kayano27/29 多,專為扁平足而設,買黎著剩係行路唔跑都無問題
nimbus 都係緩衝型慢鞋,infinity run非常耐用岩你平平地替換,但唔知有無nimbus咁軟(未普過),通常愈軟愈岩慢pacing,不過我都有兩對infinity係度,建議去門市試下先,跟住等官網特價先買,可以平到6舊頭
放左幾日假,日日去行山, 去左2日露營

孭重野來回20KM去露營真係好傷膝
琴日跑青公都焗住三聖就要收工, 同一隻腳既膝頭同跟腱一齊痛
今日easy run 左半個鐘後feel 到真係要休腳了
原來對鞋都700k 真係要認真換鞋
多謝ching, Infinity run而家官網折上折後6百零蚊對 心思思想買,但門市試過好似好輕身 驚唔夠保護力。。 所以有啲猶疑不決
唔會唔夠保護力,純粹佢可能啱快少少披,6分披左右,不過慢啲拎黎用都無咩大問題,呢對主打保護性
邊度有得試
感謝毒丁師兄,趁仲有碼即刻入手先
有冇手足著過/著緊clifton8 好唔好著

上網睇啲評價都好好
雖然我都有著但呢個一定要問斷九巴,佢粗著都著到1500km,仲話相性好合
今日跟跑班練3K要爆盡,平時自己係練開低心率跑時間,今日爆一爆心率最高個下上到198,好想死
個底唔太襟著
跑咗百幾k就明顯蝕晒
我果對clifton6, 8就唔知,我都想試,我著asics 會腳痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞