有冇跑步撚入嚟吹下水 (21)

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
其實差唔多,我自己鍾意infinity多少少,因為我著clifton個足弓位係會窄少少
same我有隻腳大拗過,腳背會高過另一隻腳
b10 11鞋面無延展性同鞋舌無cushion會壓逼腳背,我對b10跑過多10k就唔舒服
冇理由嫁
我果隻古董跑過左自己上限 都會識SAVE
試下用網球碌下內側 同埋如果真係咁痛 我估你要停跑翻一段時間
再跑多排就會覺得1xk濕濕碎
下下都要跑多過10km先夠皮

好撚嬲
本身有機會衝到pb 可以入到2000內
跑到2.8km個陣隻錶無啦啦hang左機
跑多左300m先發現,重新再跑已經洩左條氣
同埋斬開兩次跑都唔算pb
今日都做到
遲下凍啲時間更靚
慘,跑落發現對腳未好返晒,原本仲諗住試maf180,已經抖左3日,睇黎上次真係太死撐開turbo下次hea返少少留返turbo 10k先開
姿勢唔好?有無over stride落地位係身體重心前面?
5k距離短身體好快recover返
好快可以再試多次
你仲要每一個星期都要咁CHUR
自己睇住啦
Hi,新手由8月中開始跑步,跑咗兩個月,今日成功人生第一次1小時內完成10k,呢個算係新跑手好重要嘅里程碑

2個月就跑到呢個速度 巴打應該有做開運動?
下次唔敢了係呢次再chur d,再上一次都無抖咁耐
都話抖夠先好跑
唔使咁迫自己
好犀利
同感,我跑左半年先有差唔多嘅成績🥹
但你點解要手改Hr zone呢??
唔係,本身係運動廢柴垃圾嚟,平時唔會做運動咁濟
今年7月病完一輪(食飯冇胃口想作嘔)之後,終於的起心肝做運動,而跑步係最直接簡單唔使搵其他人嘅運動。開始跑步之後,感覺到身體開始正常返,胃口好咗唔再作嘔

呢個速度唔係我easy run嚟,睇返平均心率有成172,我頭6K平均速度仍然係6'10 咁上下,係最後4K feel 到自己今日狀態唔錯,不斷望住隻錶,忽發奇想不如挑戰自己PB,先開始跑快啲,最後1K爆到5'11 (心率去到185)
你同個痴線佬比?
佢連一箱red bull都唔搬 gym都唔會去做嘅人黎
仲要佢本身有食煙

但red bull 呢啲都係留番比賽 衝時間用啦
額外野唔好過分依賴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞