有冇跑步撚入嚟吹下水 (21)

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
最近好似多左好多新手同健身人士加入黎跑步,建議花時間睇晒#1 簡介基本跑步須知先
上山唔會點凍,前提食夠野身體夠能量
係白波前髮夾彎有d位會比較扯風
落山就衝落去啦,到蓮姐食熱野
我知, 但懶搞, 通常title都唔會改, 除非特別新路線或者有好成績先改下
LSD 4分半坡
全馬跑開Sub 2之後話比人聽自己好廢?
樓上個已封鎖會員係咩事
佢行多吧, 如果跑的話一定係十至十三度左右最正
我就大部份唔攪, 剩係TUNE返我用開的強度5ZONES, 入返自己最高最低心率.
鞋唔計里數, 睇個底蝕幾多算數.
分淅自己多數剩睇賽, 賽就實記得著乜.
太多數據, 自己用唔著.
kayano 29 扁平足同正常足弓都著得
你係唔係用腳㬹落地?
如果你平時冇咩痛, 跑先係咁, 我估係姿態動作問題機多大啲
anyway,你都可以照去試吓. 專門店好似有9折, 如果冇, 去馬拉松9成9有, 仲可以做埋member, 之後買野都有折
8,9點後應該冇乜, 真係驚就拎舊石仔係手佢地就會自己散開
朝早8點左右起步會唔會太早/遲 想趕到去恆益士多做補給

應該等唔到蓮姐開門
係, 再凍D先好跑, 而家都會濕哂
嚟緊去東京旅行 有冇咩舖頭賣跑步裝備值得去?
請問我用fitbit sync落strava, 點揀加返鞋?
Me 我去到夏天就會係gym room 跑,但始終同實際街外跑差好遠,自己要平衡下,但係夏天我覺得天氣太熱都練唔到速度,所以都係跑步機算
我去gym room多數都係跑步
一星期操一次背(有陀背問題)
係strava profile加左自己d鞋先
每個活動都有得編輯 跟住簡鞋
再唔係你直接fitbit app到睇下有冇得直接mark都得
跑步要練背同core muscle 其他地方就冇咩所謂啦

上午衝完5K
下午整返個Recovery run
夏天去運動場跑下interval都ok
幾年前響上野London Sport買Tarther平香港三份一,佢響上野有幾間舖不過間間都好亂好似尋寶咁
揾到,唔該晒
asics
under armour
多款+平過香港好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞