Stephen 今次算唔算又挑起火頭 [2]

975 回覆
2 Like 14 Dislike
上面有你d post嫁 人地有眼睇
唔好講大話啦
講個大話洗地就當你重來冇spin過?收收皮啦
Sp放左西九介紹佢條片講slog直出好核突
然後就大家去左攻擊條女(?)
係既,我一直spin叫大家支持個女仔
你就一連幾百Post叫人去屌
原來條女就係喬妹
多謝你話我知
無追po都真係唔知
佢開public出post有幾私人?
班友出黎洗地未
佢大台黎嫁喎,5萬 follower, top 1 攝影youtube channel, 出個 public post, 想問有點私人法?
係囉係囉
佢唔開po,條片喺YouTube 邊有人睇
得5萬follower咁少
結果條片喺YouTube 先得二千幾個view
唔會比你地推走

SP 呢D 仆街死性不改
你出聲明咪出聲明
又再一次公開CAP 條片出黎扮哂野
人地已經叫左唔想再比人掛出黎
唔俾"SP死忠"走,所以開新PO
膠攝死忠真係

https://lihkg.com/thread/3008763/page/1
你無相就無相啦豬閪
全攝台個個都知你係一件鳩噏嘅死廢柴嚟豬閪拉尾露古

你啲水平係俾我哋當傻閪咁恥笑咋
個女仔又比人消費
屌你老母條女俾SP擺上台又俾人攻擊都俾你件冚家剷話係正向方面,你老母臭閪你條賤種幫SP奶袋底奶到袋底泥都無咁撚無恥
你快撚啲仆街死啦支那狗 reganlam
係呀!我私人fb擺你冚家亂論啲相上去俾人睇,都唔需要顧你感受㗎

收皮啦屌你老母,出動到共產黨,毛澤東,林鄭嚟話鳩條女,你個冚家剷咪撚扮嘢啦屌你老母支那狗reganlam
俾SP消費,跟住你哋班SP狗收到指令係咁噬呀嘛

Go_Marine你呢件廢柴奸狼犬抹黑富士柒撚咗後,俾奸狼扣你狗糧,要兼職做埋SP打手幫佢奶袋底呀?
建議你睇精神科
放上公海然後又話私人
你老味啦
佢私人fb 出public post 呀 你老味西
建議你去醫院驗下腦
你都唔撚係人腦嚟嘅
畜生嚟嘅
私人fb擺嘢就可以唔使理人感受

我而家按照你邏輯講咋,賤種
我私人fb擺你冚家剷亂論啲相俾人睇一樣可以係唔理你感受㗎
就算消費到人情緒病發作
都可以再繼續諉過於人
話自己企響正義一方

好撚仆街

呢個post 都未1001 就開定新post 大大張相擺頭
唔明你咁激動做乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞