Stephen 今次算唔算又挑起火頭 [2]

975 回覆
2 Like 14 Dislike
膠攝咪一撚樣單單打打
單單打打都係花生既一種
不過話其他人係死忠PR就過份左
你唔講都唔知原來有comment西九條片 4個月前嘅片依家依個時候先拎出黎講 個觀感睇落真係似私怨多
都話
之前隔空抽水咪好
依家咁樣直線打就核突喇
敢鬼咩
三條廢柴
另一邊扮晒黃 拎大陸野返黎 調一調就話MIHK
講到好似幫香港做返一件大事
唔屌得咩
賣爬山繩同大陸鏡賺左好多?
夠幾千蚊出封律師信比SP未?
其實我都想知
若果想自己做枝鏡黎玩
唔搵中國造可以喺邊度做
兩邊又開火
問題係佢地無參與設計,拎人地支鏡調一調焦就叫香港製造?
我理得邊個啱
我要嘅係花生!
係真真正正嘅花生!!

之前又有人留言話三膠D 衰嘢出面好多人知費事爆
我覺得係時候爆出黎
再唔爆真係當你9up

同屌過 / 食過冇分別
屌求其拎 d 過期 patent 拎黎做鏡就預撚左架啦

我係真心問
台灣會唔會做得好過中國
人地同你嘈有錢收
你同賤畜嘈得肚氣,師兄唔好曬氣啦
用指鹿為馬根本都唔足以形容佢地

睇住班賤種打手同佢主子
插膠攝d野好似回力鏢咁,真係笑下算
Stephen 哥咁黃唔好再接大陸野評測啦
會貴D
不過問題係嗰支直頭係OEM
我冇睇過佢點comment, 有冇link? 但如果幾個阿叔互屌, 要走去搞埋個細路女,又會唔會低庄左d 係咪佢覺得冇佢咁勁既人就唔洗尊重, 包括阿伯同細路女
有冇link?
佢地講有參與支鏡既外觀設計, 咁外觀設計 又算唔算 鏡頭設計既一部分 你地覺得?
咁公道d 講 唔係直接少細路女
不過特登揀左條片
而個受訪者又咁啱係嘉豪學生
屌西九 無錢拍片 無做colour grading

Link 唔貼啦,有人地大頭
Post 就去SP 正身FB
今朝仲見到,但SP果面應該delet左

原片:
https://youtu.be/u4JEnETI60k
我遲你幾秒放左條link
其實個重點係條片係咪膠攝拍?
應該唔係
佢哋係話個女仔係膠攝學生
SP 如何得知我就唔知
拍Log唔做TC 其實就真係柒嘅
但大家講緊應該係SP點解揀呢條出嚟鞭?
如果單純個受訪者係膠攝學生
SP屌條片冇調色其實又影響唔到膠攝
咁到底SP以為咁樣隔空屌到膠攝
定係膠攝支持者諗多咗
所以咪幾日冇入黎 佢地d sp死忠惡撚曬
咪由佢地up
點撚知一番黎睇 癲撚到講明要滅人聲

同果時泛民大台一撚樣 只容許佢地o既聲音
本土派一講野就插得仲勁過保皇黨
2021年12月23日出o既片
Dragon Centre 西九龍中心 513 位訂閱者
一條冇乜人睇o既片 哩個時勢
無啦啦都拎番黎講
膠攝搵哩個女仔都好多次啦
你話佢冇心? 唔好玩啦 佢日日mon住人做乜出片
不過條撚樣不嬲都係咁打刷邊球 都唔係第一日

個人幾撚賤先會做d 咁o既野 無啦啦搵個妹妹仔開刀
不過上面班死忠話掉廢老書出post 侮辱人都冇問題
唔知今次又點幫佢地偶像撐呢?
岩岩先睇到
條友都真係幾撚柒
自己特登拎2022年哩個年份出黎串人
但係人地條片係2021年出
搵個妹妹仔出氣都算仲要串到咁撚柒
Sp今次智商真係被拉到膠攝水平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞