Stephen 今次算唔算又挑起火頭 [2]

975 回覆
2 Like 14 Dislike
班打手 hater 死忠為左撐 良知都可以埋沒
呢件賤種支那狗 reganlam以佢嘅支那法律概念真係會咁撚憨鳩咁諗㗎

之前佢屈我賣Sony,我叫佢拎證據出嚟,佢就耍無賴話屈我係佢嘅自由,叫我拎證據證明自己唔係

香港法律告人係要原告提供證先㗎,原告無證據,調轉叫被告搵證據證明自己清白先?

reganlam呢件賤種又係咁用蝗語,連法律概念都係行支那嗰套佢係百分百支那狗嚟㗎
喂!賤種支那狗 reganlam
你上次屈我係賣Sony
今次係Sony po度又屈我係膠攝賣支那鏡
咁我究竟係Sony定係膠攝啫?
做乜唔撚敢回應呀?廢柴
你咁仲意老屈,我梗係屌撚到你閪反啦賤種
賤種支那屈人狗 reganlam
我都睇到火火地啦
佢一直話好多野唔明,不如由第一頁睇返啦好嗎?
每個post佢把口都話唔明
但係佢成日開頭又可以比到佢主觀既感覺

我其實唔想玩貼堂,因為真係幾傷感情
但成單野,一直loop個女仔受幾多傷,講真,係私怨mode既
條女比人起底放上網都話唔覺得佢受傷架啦,佢覺得丫嘛

嗱,段野係依位人兄今日對依單野最早期關於西九單野既留言

第一段就已經問緊邊個放大黎講..一開波明顯就想射返個波比人???
好啦,補一句SP手法好7,OK..
但再下一句已經假設話""認為女仔無乜野傷害,但又企出黎話自己係受害者,然後膠攝借題發揮"",膠攝我就唔評論啦,我就當佢真係借題發揮

但佢下一段又講

又話自己無跟到.....吓???
佢上一篇講到好似知晒成件事咁講認為條女無受傷,仲企出黎話做受害者
但下一句又話真係唔知咩事????
我都唔明佢發生咩事啦

其餘既我都唔想鞭
佢同另一個人兄
根本就係扮訓叫唔醒

日後有人揸車衝燈差D撞到人,依兩條友一定會咁問....
"有無撞到人?"
"我覺得無人比架車嚇親,如果車到人個車主先係仆街,但而家車唔到"
"咁有無撞到人?有無人傷?有無人嚇親?嚇親既係咪扮?"

然後對個車主講:"車主都係PK架啦"就放左個車主
之後反而咬住個嚇親既人唔放咁問:"係咪真係車到你?你嚇到幾驚?係唔係扮驚?"
.....
...
...
dls成個假設我打完都覺得好癡線
但最癲既係...
如果現實揸車果個真係SP...我覺得果兩條友真係會咁做
所以sp目的係意圖引死忠去精神傷害個女仔
你指sp個post?
Sp個原post嗰句係叫人去攻擊個女仔嗎?
其實冇人話sp post條片係好心喎
但係如果講意圖係燒個女仔
睇到呆L左...
個女仔都講明唔想比人擺上台出文聲明
頂佢仲問我"咁黎耀祥係咪受左傷?"
風向轉曬 班洗地佬唔敢入嚟

果班 俊的嗎 Go_Marine
99固體苦茶 點解有jer既?
碌神 佳松富 三島平八(青山大道)

入黎洗地未
互屌?佢有撚資格咩? reganlam呢件臭契弟賤賣後庭次次俾我㩒撚住嚟屌就有份佢已經柒咗好多鑊,俾我屌到佢屎眼西隧咁闊,已經麻木晒

又拎共產黨嚟比喻膠攝,又拎毛澤東比喻係條女話唔屌得又夠膽拎林鄭網上被屌嚟比喻條女今次件事唔算係網絡欺凌嚟講而家咪俾我屌撚到唔敢回應

佢無恥慣嘅,畜生嚟嘅,有撚同理心知條女咩感受咩
你呢,咪就係SP最想見到既人囉
人地擦球邊,就係想班死忠又好,反膠攝又好
走去攪9人,又或者單純自己拎黎出下氣

咁辛苦搵返段4-5個月前既片,唔通真係想知西九有無錢咩
咪再兜啦

你係咪要一字一句都係SP寫到明,完全無錯字,文法都無錯, 標點都岩
咁佢出既post先真係傷害到人?
先叫有證據,先會覺得佢"可能"有錯啊?
咁應該搵到好多死忠攻擊條女既例子,你可以截圖分享
原來我走左去屌個女仔
人地潛曬水啦

喂!豆豉佬,買多幾個ac入黎洗地啦
課唔夠金啊廢柴,快d課金搵人屌死膠攝啦
我睇明囉
個女仔聲明受左傷,掂晒
咁你對佢出post既意圖有乜野高見? 不過講出黎大家參詳下
reganlam呢件賤種最叻就係玩無賴,拎埋啲九唔搭八嘅嚟比喻件豬閪真係弱智,唔係扮㗎

目一巴打你係Sony po入面都領教過佢啦,明明佢唔係做你嗰行,但係都要扮內行教返你轉頭用咩機,仲係度指點江山,係關公面前玩大刀俾成班Sony巴打負皮佢,屌柒佢唔係無原因㗎因為佢真係無恥慣
到底嗰啲係真心粉絲
定其實都係pr
個po都俾佢del咗啦!
截你老母閪咩賤種
我哋可以合理懷疑佢暗串膠攝
截圖係香港人講嘅咩
條友露晒底
我就係睇極唔明
幾個post都有人同佢係咁喺度兜圈
條友擺到明係混淆視聽
陰啲陰啲暗撐sp 明插膠攝

打好多嘢出嚟但係全部嘢都係遊花園
講嚟講去都係咁重複又重複

扮中立幫sp洗地
自己喺度帶風向
對sp不利d topic 就spin去第二度

Mihk 果度唔夠拗就拉到去意義上唔係mihk
Sp出post擺條女上枱 拉到去個post冇直接燒條女
仲講到成件事個責任係膠攝大d

講真死忠洗地都冇咁顛 仲有果炸
俊的嗎 Go_Marine
99固體苦茶 點解有jer既?
碌神 佳松富 三島平八(青山大道)
呢啲突然失蹤晒 你話冇人帶風向做打手我都唔信

上個post 同未爆哩件事出黎之前
呢度咁多fans盲撐洗地 我就唔信佢地冇喺度做PR
根本就成隊人嚟
你唔覺呢幾個鐘冇晒嗰班人嘅咩
就算佢哋唔係請返黎
都係同一黨人嚟
咁講,如果係真心粉絲,未免智商太低,
遠超盲目忠誠,
再講,豆豉佬有咁既人格魅力令人盲目咩
無撚錯啦,香港人講開cap圖㗎
佢又“降價”虛高”老舊頭”全部都係支那詞語嚟嘅
香港人講開“減價“偏高”舊鏡頭”㗎
reganlam呢件支那狗露晒底啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞