Stephen 今次算唔算又挑起火頭 [2]

975 回覆
2 Like 14 Dislike
Stephen 今次算唔算又挑起火頭
https://lih.kg/2981820

可以繼續
Lm
幾時出貨

是日金句:Steve Jobs都唔係自己設計

承接上個post
青山大道亦即母塗港京你件豬閪賤種奸狼打手話撐Nikon嘅係傻,癲,毒撚,弱智,死廢老

SP佢而家用緊Nikon Z9
佢仲要係第一批即訂第一批收到,用行動去撐Nikon

你意思即係話SP佢係傻,癲,毒撚,弱智,廢老
我而家要幫SP佢平反
你係咪膠攝打手
答我呀!

咪撚淨係識得狗縮係你老母塊狗閪窿入面扮睇唔到至得㗎
恭喜新PO
繼續看貼圖膠人打手笑話

我都繼續睇 reganlam你呢件屈人狗閪又點樣表演屈人

我推薦人買A7IV就俾你屈賣Sony
我而家幫Nikon平反,睇你幾時屈埋我賣nikon
你個個牌子都推下,係唔推C 記
你會唔會變左星際sales

哩d老屈人假鏡頭唔洗本o既傻閪 要明留清史先
以為del post就冇人知你班私怨撚 sp死忠老屈人?
reganlam呢件屈人狗閪係罪大post入面柒咗好多鑊都俾我鞭到啪啪聲響,個個知嘅,所以對我有私怨
又屈我賣Sony
問佢我係邊間舖做又答唔出
我都成日推人買富士買水貨嘅,下次會被屈變星際sales都唔奇㗎

cap住兩張先
班sp死忠 私怨撚 膠攝hater
一唔夠人講就最撚鐘意老屈人係膠攝入面邊個邊個

成個post冇讚過膠攝一句都可以老屈
只要唔同佢一路做haters老屈人呢 就會老屈你
根本上個post屌撚屌去都係果幾個
有d心水清巴打講撚左報海關 三千幾次又唔撚去報
成班on9 扮撚曬神探 拗足幾日都冇答案仲要拗
又成班係度帶風向
講完mihk拗唔入又"感覺上"我覺得"用自己情感代入件事話人唔係mihk
之後又吹到cal鏡唔難 google下就識 尻up就當事實

最最最on9 講左9xx個post 海關又唔去報 成班圍爐打飛機老屈人
d sp死忠 私怨撚 膠攝hater 真係好撚肉酸
LM
其實嗰個左膠死全家係咪高級黑嚟

做乜成日改名呀 青山大道
三島一八巴打又有隻奸狼打手入左黎
請接力
乜撚野高級黑
講支那文就死番上大陸啦 大陸閪
睇嚟膠攝好心急
係咁叫啲打手嚟洗地
今次我撐你
話口未完 又老屈打手
做打手就會讚
上個post幾時見過我讚膠攝?我仲話佢賣得貴
你地班撚人真係老屈唔洗本
你睇下你d fd
哩d sp死忠 私怨撚
原來係支那仔黎
近朱者赤近墨者黑
回頭是岸咪撚做支那狗啦
我又改名啦
今次做三島老豆
乖仔
吠2聲嚟聽吓

又改名 你整唔到分身就問下你d fd點整啦

私怨死忠老屈人都算
仲要係支那狗 cap低埋佢先

弱智仔果然係弱智仔
你好做唔做做我老豆?
老豆你已經俾我掉咗落火山溶岩做咗火山灰啦
真係傻閪嚟
咒自己死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞