Stephen 今次算唔算又挑起火頭 [2]

975 回覆
2 Like 14 Dislike

拉尾露古你呢件死窮閪要賣快樂龍漫畫咁撚折墮,啲錢夠你買Leica f1.0鏡未呀?賤種
辛苦你同噤多痴線佬覆
講真,本身見你係Sony版都有唔少資訊性同學術性覆D版友
最多都係睇你同三島互片笑下
就算今次個pos唔知你有心定無意貼埋個女仔相都好
係攝影層面我真心覺得你係高於隻9UP怪唔係同一grade

點知而家要去隔離post拉左隻快樂龍大師過黎依度
條友思覺失調吹到30-40年前話係故宮輯係佢影...
叫佢交相睇下交到而家仲係毛都無條...你仲拉佢入黎...

reganlam#848你自己講話私下攻擊就一定唔啱?
#871又講過網絡唔止有正評?直接Dm女事主嗰班仆街係唔啱係咪?
但你吹雞叫左個柒頭過黎頭幾個post都已經"直接"走左去咬個女仔啦
啫係你吹左個仆街過黎啊
真,好拉唔拉拉隻快樂龍大師
去到第二版都無見佢覆過,係隔離post比人吹雞一入黎就癲到咬個女仔

依條柒頭我都懶得再追擊,全攝台我都只會對住佢用柒頭依D字眼
追左佢3次post都係三篤屁無料到,隔成2個月都係無故宮相睇
上次又話一早搵返D相,但又唔post,仲想開下眼界架嘛
上水拿?
快啲開啲分身加自己正評啦
拉尾露古
【攝影通識】請勿再誤解片幅與景深!
https://lih.kg/2874406

原來有個攝影大師入咗嚟
咁你都幾天真下,唔知你點喺社會生存

好在有cap圖
出完post引左班友攻擊完人delete post
扮冇事發生仲要block埋妹妹仔

幾賤o既人先會咁做

岩岩見到d野好好笑
“但你吹雞叫左個柒頭過黎頭幾個post都已經"直接"走左去咬個女仔啦”
你係唔係對攻擊好有誤解?
算啦,係你眼中咩都係攻擊
Po相俾人攻擊點解要po
你條柒頭攻擊我
你攻擊我
係你呢個水平嘅人唔會理解到嘅知識嚟
另外係網絡上,將dm既放出去公審就好
生活為三五識七既人Dm而胡思亂想,咁蔡英文有幾萬條命都唔夠,習近平一早被人整死左
件事依家就肯定大架啦,控制得到呢度人七嘴八舌講嘢?
網絡負評既部份無限放大,但係唔諗下正向部份好處?都係嗰句,呢個世界真係唔會咁美好
我都想講我有病呀
你地唔好唔夠講就偷換概念啦
岩呀
我真係冇你咁低水平去理解
有冇懶人包,喬妹單野又咩事
又spin
不如直接spin到你偶像sp出post引人攻擊妹妹仔
係妹妹仔錯啦
又有新reply
呢D 仆街死性不改
你出聲明咪出聲明
又再一次公開CAP 條片出黎扮哂野
人地已經叫左唔想再比人掛出黎
我最支持搞大佢
仲有一直都係你哋Spin
映畫製作社SP個Stephen
之前pin個cm話人支鏡唔係mihk 想屈人點知入唔到膠攝

之後無啦啦搵左條識得膠攝d人o既喬妹o既片出黎出post

條片係Dragon Centre 西九龍中心 "513 位訂閱者"出
2021年12月23日出o既片
成個channel好多條片 但都冇乜人睇
就搵左條有喬妹出鏡講佢店鋪片出黎出post
屌"2022年仲有log直出片
話西九龍中心冇錢拍野"

擺左喬妹上台之後
引左成班死忠去喬妹ig度 dm屌喬妹

跟住見哩件事俾人屌冇人格冇良知正一死賤人之後
就delete post扮冇事發生 仲block埋喬妹
無睇幾日又多咁多花生食
好難追哂
映畫製作社SP個Stephen哩條友咁撚賤格會咁順攤?
實陰d陰d搞尻你啦
條仆街真係唔係人黎
私人fb出post屌人串人都要顧你感受咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞