Stephen 今次算唔算又挑起火頭 [2]

975 回覆
2 Like 14 Dislike
啲狂粉真係痴線
我一早就咁講,你生番隻眼啦痴膠
係咪dm條女嘅人就唔知
但你 reganlam係賤種支那狗就100%肯定
又降價又虛高又老舊頭
香港人一向講開“減價,偏高,舊鏡頭”㗎臭閪賤種支那狗

你係冚家剷支那狗
呢度個個巴打都見到
你又屈膠攝係共產黨,條女係毛澤東同林鄭
你唔記得就縮返入你老母個狗閪窿入面搵返個狗腦啦賤種
咪撚扮啦屌你老母
而家個個都知你件賤種係咁瘋狂spin話條女無受傷呀
仲扮?收皮啦屌你老母閪
你都唔差,#698個留言係你啊可?

幫佢cap低埋
我話個女仔本身靚女,係你眼中就係屌個女仔,係咪
哦?你之前唔係好咬文嚼字又要理性分析人地d留言咩?
突然唔識字?你仲問我閱讀係咪有問題架?

事主個post第4行話"twist返去膠攝度",係對邊個講?
係邊個係度問...膠攝係咪幫兇?膠攝出文有無傷害到事主?

然後第三段,好多人話件事對佢無負面影響?又係對邊個講??
得你同Reganlam對依件事有質疑啫?
你仲要洗地洗到話"依件事可以係正面?睇唔出對事主有乜受傷??"

都入L晒仲問"講到係你搞到個女仔出post"??
你依D唔係你把口入面既理性啊,係死撐知唔知啊?
#450篇後得你同Reganlam係度咬個事主有無受傷咋
夠清晰未啊?夠logic未?撐完未?
睇清楚,唔好又spin去我度
唔係我眼中就係屌個女仔
係個女仔段文第4行答左你,自己睇ok?
唔好意思
原本諗住打第4句打錯第4行
睇真啲係成行第3行都答緊你
咁呢個情況真係建議佢關閉Ch啦
都係嗰句,放係網上永遠唔應該冇所有人都俾正面反應咁正能量,而且係我個角度就一直好正面咁講佢,甚至支持大家幫襯佢買機

你係笑鳩人哋執過先靚女呀
賤種有埋cap圖仲死撐
都話咗你無恥㗎啦
賤種支那狗 reganlam
呢家就教下
如果Sp真係block左個女仔,單單呢點就夠入sp啦
算啦
唔好幫佢推#698
所以我原本都唔係覆佢個貼淨係打字

同佢磨落去佢只會借機再燒返個女仔
原本佢貼樣個用意都係咁啫
無謂幫佢達到目的
由佢沉最好
你哋推得最激烈,不過最後都係我全錯
你老味你班冚家剷搞鳩條女仲好意思叫人關閉Ch?
要收皮嘅係你哋呀賤種
唔係條女呀
屌你老母支那狗 reganlam

你同共狗搞鳩香港人,香港人唔服就叫香港人走一撚樣呀
你唔專登講我都無為意#698

專登撳嚟睇條女
以為有幾咁驚為天人
點知
屌你,你咁就真係攻擊條女啦
你期望大高啦掛,你以為講到明星咁靚女?
目一係咁提住#698
以為係啲咩咁勁抽

咁又叫攻擊緊?
小妹妹,老師無教你放自己上網之前要注意乜嘢架咩
依家攻擊就係咁小兒科,其實之前都唔少人講網絡唔止有正評架啦
我呢度唔係話直接Dm女事主嗰班仆街做得啱,但係個人圖像係佢自己放係公開既網絡上面,係其他人冇直接攻擊佢甚至讚好既情況下,我真係唔知有咩接受唔到
所以真係建議佢Close channel

等下你又要變Sp死忠啦
即刻入咗佢channel 俾like同撳佢鐘仔

俾咗like架喇
無攻擊佢架
目一:你已經攻擊左佢
咦! reganlam你呢件支那狗柒撚到要吹雞搵攝台第一大豬閪拉尾露古幫你咁撚折墮呀?

又一證明你係一件冚家剷嚟
柒到要同拉尾露古呢啲賤種圍爐互含做契兄弟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞