Stephen 今次算唔算又挑起火頭 [2]

975 回覆
2 Like 14 Dislike
隻膠手癲狗真係24小時開工
你呢件窮閪支那屈人狗夠係24小時都開工啦
你而家咪又係24小時係度打廢話
廢柴
咪由佢打1000字文
我又睇唔到既
講真 我有時都未必講得好岩
但有d 都唔少正評
因為我真係好直白噤講個事實同現實出黎
你話我下下應棍都係噤講

根本每件事都係佢地on9 在先
5蛇屌完ap 不學無術 sp 反擊 佢地出黎做炸兩
mihk 支那扮香港
無啦啦屈canon mkting
bias 地去出片攻擊canon
之後用"講真話"去frame 自己唔似其他台有收錢
但其實暗地周圍R sponsor 但其實比人black list 曬
收左nikon sposor 就每次都吹nikon 上天

上面依堆野全部都係事實黎

大家有眼見 我唔係9up
你係hkdi lecturer 又點?
包質素好嫁
另一個講明冇錢唔好搵佢拍片試機
觀眾叫你比相睇就話自己既作品唔係噤易比人睇
拍片又拍到一pat 垃圾噤

之前試om1 同一部機
情sir 同佢比真係高下立見

條條片就扮自己好撚勁 用過咩 見過咩
又擺曬自己d 機鏡係台 好似好勁噤

最尾都係個句 三條友係因貪錢先繼承依個 channel
貪錢唔緊要 但你努力做好channel 自己有人搵你

你噤同屈票有咩分別 2022年啦
大家有眼見 咩人用心拍 咩人唔係
雞蛋妹條zfc 片都有心過你地

而且拍得真係好既 nikon 就唔會唔再搵你地做sonsor 啦 你地自己諗下咩原因啦

成日話人地針對你地唱衰你哋討厭你哋
人地唔係針對你呀
係討厭你地做既行為呀

又唔見有人屌呀零
人地真係full gear 上山
大家咪欣賞佢嘅努力

你地?去公廁影廁所牌呀
最後 你地咪慢慢攻擊我
我又睇唔到
更加唔會有影響

同埋唔撚柒好再扮黃呀 我警告你
買支支那鏡改 做mihk 做話自己黃
我dllm 啦 你再claim 自己黃 你仆9 硬街
佢唔係24
我留意咗好耐
佢返學時間唔會出現㗎
應該係小學雞嚟
唉 講經咩
phottix 藍到咁咪一樣有人買
影相佬邊會理你丫 最緊要平
你次撚次俾我屌到收皮就改名
我都留意你好耐,你係返學時間唔會出現㗎你件豬閪應該係匡智會返學啲弱智仔嚟
今日係唔係停課
可能走堂
係囉!今日匡智會係咪停課呀?
你竟然咁得閒係返學時間上連登俾我當狗撚
你係匡智會走堂唔啱㗎
又要麻煩啲姑娘打電話搵你老母摷你你老母接緊客搵肉金養你㗎你可憐你老母啦
運動無耐果陣 繼續食麥當勞擺埋係張枱食
其實唔緊要 各人有自己取態 但唔好自稱黃 然後屌人地大陸野/Canon中國市場 然後自己又係賣大陸鏡 大陸轉接環 Facebook 推深圳DJI

睇下佢地plasticphoto.hk

賣果堆野有幾多係大陸野
40 f2要用幾千?

Go_Marine呢件係奸狼犬嚟
幾千?鳩噏唔使本
賣緊$2250都俾呢件狗閪吹到幾千
仲平過佢係咁奶嘅支canon rf16
佢話佢啲傳接環同某日本牌同廠架
威過威威司令
今晚佢又走出嚟癲叫

14GM
美元$1598=港幣$12544
香港官價$11990

70200GM II
美元$2798=港幣$21964
香港官價$21490

2470GM II
美元$2298=港幣$18039
香港官價$17990

1224GM
美元$2998=港幣$23534
香港官價$21990

135GM
美元$2098=港幣$16469
香港官價$

200600G
美元$1998=港幣$15684
香港官價$15490

咦!原來你狗縮係度!嗱!啪啪啪啪啪啪啪!你件盲閪今晚又表現柒咗啵唔講以前開價?好!而家同你講埋以前,望下啦死盲閪,係咪第一次平美元水平呀?賤種而家就咁數都唔止一次啵盲閪支那狗reganlam而家又完美咁刮柒你呢件支那狗廢柴
reganlam你呢件支那狗今日又走出嚟狗吠不斷講蝗語污染連登
“降價”?降你老母
“虛高”?虛你老母
“老舊頭”?老你老母

香港人係講“減價”,“偏高”,“舊鏡頭”
你咁撚仲意講蝗語就好死撚返去支那啦賤種支那狗 reganlam

睇膠攝新片,好似叫過stephen 同框試鏡但stephen 唔肯wor
點解要應酬班on 9仔?
佢哋自己寄支鏡俾人試咪得,仲幫佢哋賺人氣咁on9咩
咁果時人地出鏡又係佢挑機先嫁wor 宜家人地叫佢試鏡又話點解要應酬on9 仔,有d 公就你贏, 字就我輸。最重要係我地又冇花生食 所以我絕對支持同框, 最好去第三個平台試鏡,咁就冇話邊個幫邊個賺view。兩邊d 支持者睇完同場試鏡就唔洗再單單打打
咁果時佢唔想幫人賺人氣又去試丁先生 如果佢今次真係試到支鏡唔得既, 膠攝冇賺嫁wor
你都on9,試鏡都要同框
唔通sony canon nikon俾支鏡啲youtuber試,又要啲youtuber一齊同台拍片出鏡先試得咩
嗰啲叫發佈會,唔係鏡頭評測呀
一係膠攝你自己開個鏡頭發布會囉,請晒攝影界朋友去睇你支mihk鏡頭有幾掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞