Stephen 今次算唔算又挑起火頭 [2]

975 回覆
2 Like 14 Dislike
我勸 sp 快爆三膠做過乜野衰嘢
唔係扭轉唔到個勢
仲係自己執先靚女

[img][/img]
[img][/img]

貼 其他相出黎做乜鳩啊 你同stephen 一樣都係咁撚仆街
屌你老母啦賤種
玩到條女出埋ig講到明怕咗唔想捲入件事
仲嚇到唔敢話聽日開舖仲唔係直接受到傷害呀?
你主人SP無端端將件唔關事嘅𡃁妹擺上枱咁係咩動機呀?
係意圖不良呀屌你老母

即係本來你想強姦條女,但好彩有人發現即刻縮,你強姦唔成,上庭同個官講話你仲未扯甩佢條裙,未入已經俾人發現後縮咗,條女無受到肉體傷害,所以強姦唔成立呀?屌你老母啦,呢啲叫意圖強姦因姦不遂呀

SP今次擺咗人上枱,點知俾人屌發覺自己柒咗,已經del po,你件賤種再話條女無受明顯傷害,所以傷害唔成立,但件事本質同意圖強姦但因姦不遂係一撚樣咋屌你老母

你條臭契弟係咁spin話條女無俾人屌所以無受傷害?
收皮啦!人哋連樣同ig因為俾你主人SP牽連到而家係攝影網絡係人都知俾人討論,唔係受傷害呀?屌你老母

我未經你同意就影你冚家擺上網俾人討論,你都唔撚會仲意啦柒頭
巴打做咩搞其他女?

咁我想問而家呢條女係咪受害者?
扭轉唔到嫁啦,連續出兩個柒post, 好地地屌人藍屍,自己其實都係死藍屍
兩日都未夠就出多個,拉左個唔關事既人落水
真係ON9到冇朋友
最ON9既係明明SP 只keep住圍繞支鏡串佢,咁基本上SP 好難輸,而家條ON9仔 一野spin左去其他topic到,自己制造弱點。
佢果兩粒豆豉眼 咁又真係好豆豉
屌你老母又想偷換概念
呢張圖條女同膠攝無關,又同件事無關
想夾硬扯埋入今次件事嚟講
為咗洗地果然不擇手段大家夾埋玩無賴玩偷換概spin走件事?
收皮啦屌你老母
條大陸友賤撚到呢 有d咁o既主人有咁o既賤種fans
SP 真係多得你唔少
我哋就係話緊SP呢個行為會引來死忠搞個o靚妹
你而家直接貼人哋個樣出嚟 評頭品足人哋個樣貌
咪應撚晒我哋講嘅嘢囉
定係你間接助攻啊
條友由琴晚由幫sp洗地 洗極都洗唔掂
到今日就係咁幫自己洗地
真係好撚好笑
自己偷換概念spin話咩燒唔到去妹妹仔果度
到而家話人偷換概念話佢係打手
又打一大段野扮到好有邏輯其實係遊花園

到而家仲未肯回應我list佢語言偽術果2張圖
已經講左好多次sp條撚樣次次打刷邊球
引自己d 死傻仔忠 打手做網軍攻擊人
柒撚左就del post 一係就話冇直接話你你對號入座
班友仲咁撚on9
原來係同一條女
認唔到佢D youtube 片都幾好
我最鐘意搞事架啦
咪搞大佢
呢度膠人個個都係想咁啫

依家講佢自己執靚過俾BIG DAY攝影師都係攻擊啦係咪?
依兩條友明顯假膠係度玩助攻啦
同一條女,我本來唔想PO,"保護事主",但係睇班膠佬想搞大件事
嗱,我就一定唔會去佢CH屌,講句加油就差唔多
唔知點解大家認為公開就係去屌人,蛋糕星球啦
係我個角度,膠人咪一樣係咁,講到道德高地咁,咪又係來來去去幾個人
咩都唔放上網就唔會成為話題,係咪
單係噴佢個樣上去度?已經攪到人啦
個女仔條片表明左佢係邊類人
事後再聲明係唔想受網上評論先退出yt

事前片中+事後聲明都好清楚同你講佢唔受人評頭論足

至於你「覺得」比人噴上支彈度好小事
但唔代表每個人都要接受自己個樣比見到支導彈既人睇到
明未?

單係依度已經有盲粉話膠豪學生柒啦
睇唔到啊又?
條友一陣又尻UP話你
"偷換概念去誤導大家佢係SP打手"

佢老味洗地洗到咁撚明顯 仲要扮中立好撚心佢有D良知啦
而家係SP擺條女上枱呀屌你老母,咪使旨意玩臭蟲論又話咩道德高地個個又係咁啦呢招
SP同你呢啲同類犬隻個格咁撚賤就咪撚拖其他人落水

屌你老母想玩無賴臭蟲論將你班冚家剷嘅仆街所為合理化?收皮啦屌你老母賤種支那狗 reganlam
我都想屌柒佢做乜咁ON9 PO 條女上黎
BTW 我都見到佢D 片好多好正面既comments
網絡本來就唔會全部正能量,正能量就唔係香港
但講到人人都會去屌個女仔咁,係佢哋自己習性掛
嗱!肯認啦!
終於肯認想搞大件事啦
咁你之前仲扮乜撚嘢中立呀賤種
一方面又話膠攝係共產黨,條女係毛澤東同林鄭
見風向轉就即刻話SP唔啱,又話要入SP FB屌佢
今日見你啲同類上水後又轉風向,又話想搞大件事
reganlam你呢件賤種支那狗仲賤撚過奸狼犬呀
其實根據個女咁講 佢係唔想成為話題,佢覺得咁樣會舒服,即係不論回應係正面定反面,咁佢都一樣會唔開心,咁講到咁咪係受害者囉, OK topic end. 我錯,佢係受害者,係SP 條仆街搞細路女,條細路女太多人讚佢所以唔開心
係咁你主人SP又做乜del po呀?
屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞