Stephen 今次算唔算又挑起火頭 [2]

975 回覆
2 Like 14 Dislike
貼圖講佢靚係傷害,搵埋佢做model po埋link又係唔係傷害
所以我話如果大家係認為個女仔係因為成話題既話,就要end topic ,所有further 既討論都係傷害緊條女, 我真係唔明上面D 巴打仲要拗乜
所以我依家支持仲推動緊“搞大件事”
我就只講正能量就是
又好難嘅.. 人地假假地都攝影YT界有D名氣
好難低聲下氣去Say Sorry
就算真係良心發現想/去Say Sorry
又會怕比人知/話比人知

係人都知做人要有承擔
不過我地唔係當事人就唔知人地點考量

所以就.. 冇得解決
呢個post應該好快有[3]

大家加油
講真,sp落唔落到台關我撚事咩
只係依家你哋想搞大件事,我又一齊搞啦
搞到Sp出嚟為止

而且咁搞,你唔係應該好開心?
簡單啦,dm完女事主再dm佢就解決
認真,今鑊睇落Sp除咗出嚟解釋都冇其他做法啦
其實至今都唔係為落佢面要佢公開say sor
只係一個大男人恰個靚妹咁先出聲

有時火遮眼做多左,DM個女仔交代完是但打三個字"處理左",又唔洗對外公開講過乜
咁簡單都做唔到既話我無野好講
上次攝影吹攪到咁多花生 賭埋攝影師名譽 都肯企返出黎
你SP 今次如果揀當無事發生,比較之下,大家會點諗
當然你可以完全唔介意人地點睇,由時間過掉淡
spin 閪咩,淨係識到話人洗地 帶風向 ,話你一直護住左膠巴你就爆氣,最好笑你跟本就冇跟post, 我一直都有話所有人都有責任,你自己理解能力有問題就話人轉立轉帶風向,由始至終我立場都好堅定只係你用錯例子曲解我既立場,屈我企圖將責任推落個女仔到 或者膠攝,我頁頁都有講SP有責任你又唔撚CAP ,真係好持平好中立好理性。

你屌撚左SP 咁耐話佢點仆街,最後我話左大家都有責任先馬後炮補一句話SP應該唔公開地同個女仔交待,早又唔見你講。

總之你既意思係任何人話膠攝都有責任 都係幫SP 洗地,同埋幫佢帶風向。咁你都真係好撚白線, 非黑即白,自己口口聲聲話只係食花生,好撚持平中立,到頭黎都係接受唔到人地理性分析。除非你應認為膠攝個post 冇引起更加多人討論呢件事啦,否則膠攝都係責任。
BTW 我就係睇左膠攝個POST 先知有呢既事入番呢討論,我諗都有唔少人係因為膠攝個POST 先關注呢件事。
總之大家無謂就討論個女仔自打嘴巴,大家一齊食花生唔好?
冇誠意,接受唔到咁hea做法
都唔係講你呀
爭住認做傻尻做乜春
老實講,SP知道自己柒左/做多左 即時delete 番個post 以經係最好既解決方法,至於佢私底下道唔道歉冇人會知,大家都冇必要知後續發生咩事(如果大家個立場仲係減少個仔成為話題)
你上面連環發文時標籤我幾次sp死忠我都數唔出啦
你係唔係講我,我就對號入座
屌 咪撚搞咁多野啦,根本係連登仔自己drill to deep , 明明件事可以好快就完,真係連登傾太多。
呢家就係要順佢哋意
迫宮Sp先得
私下道歉係基本

之後起碼都喺Channel / page 交代返 自己做多左
承擔返責任,叫大家唔好再quote 個女仔任何野
同你講都曬9氣,你話一直SP有責任,係人都知啦,洗你提咩?
而家一直係度成個煩膠咁懶係理性"瘋狂"追問個女仔受傷情況係邊個啊?
見你話唔明,起初我又真係想你明所以係度解,一直係度RRRR

成日把口講乜野大家都有責任,大家都有錯,獎門人啊?
咁簡單既事,都唔明你成日要追問個女仔受傷程度做乜?
唔該你自己爬返文,你係上面問左幾多次個女仔受傷情況?
問左幾多次個女仔有無扮傷?

然後拖到成1/3版都係解返點解個女仔有受傷啦
就走出黎話大家都有責任????因為大家提太多個女仔??????下!!???????你係咪唔記得邊個一提spin去個女仔度啊??????

仲有呢,證明你睇D唔睇D
我係食花生,但我好清楚係前文講過食花生只係於膠攝vsSP
而家係SP恰9靚妹黑人憎,所以我無話我今次中立
我係擺到明想SP出黎同個女仔交代,
同埋比自己一個交代,唔係同我
咁中乜撚立呢?

仲有你D所謂理性分析,睇下自己收幾多負皮先啦
你覺得自己好理性啊??
係啊,咪就係on9在唔知點解要好理性好數據式咁挖條女出黎研究有幾傷囉???
都真係CLS,入黎食個花生都要比人屈做打手。香港人係咪咁中意邊人歸邊? 有歸邊情意結?
都係一個好方法黎既,最主要係點拎件事盡快完姐,D死忠咪再on99 quota 條女。
咁正能量spin唔spin得
你仆街死啦 食花生?洗地洗到咁叫食花生

一黎就主觀代入左話妹妹扮受害者
令人減妹妹印象分 之後輕輕話一話sp on9就整句
‘明知對家都係冇咩道德’ 主觀帶入膠攝=冇道德

跟住又黎 又用‘我覺得’ 之後打一大段野混淆視聽插膠攝

最後扮下野插下sp 柒收尾

但屌sp 果part其實都係話佢on9同柒哩d 表面冇論點嘅輕插

紅係插sp 藍係插膠
係呀兩邊都有插好持平
咁叫食花生
打手味濃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞