Stephen 今次算唔算又挑起火頭 [2]

975 回覆
2 Like 14 Dislike
香港攝影界第二個真人show 節目:影匠決戰1/2

可能要 set 定d rule 唔比打面 同踢jerjer 之類
膠攝係灣仔條街拍片好柒喎
但睇上面巴打個CAP圖-SP fb
似係笑大商場拍片冇質素? 點解會燒左落條女度
之前同伍SIR同膠攝開火都可以叫做冤有頭債有主
依家為左同膠攝開火燒埋落個唔關事既女仔到就真係幫唔落
無錯,而家支鏡亂打亂撞賣Q晒
如果膠攝仲on99咁就覺得OK,賣晒就算啦~賣晒就完啦
無諗過為支鏡影輯靚相洗底
為自己洗底

咁我都只能夠講佢地真係捉到鹿唔識脫角
同埋真係爛泥扶唔上壁
問題係兩方交戰
你無啦啦post 條 嘉豪學生的片
仲要係4-5個月前
你當然可以話純粹笑西九,但係實際係咩操作,明眼人都知啦掛
呢啲叫做“連坐”,你話幾撚恐怖
佢啲盲粉仲出動到話要“滅”㖭
個女仔係膠攝之前出過鏡
所以個重點咪係度,商場咁多宣傳片
硬係要搵一個同膠攝有關既女仔出黎笑無錢拍?
仲要條片係4-5個月之前唔笑,同膠攝嘈先拎出黎笑?
明眼人都知咩事啦

內容你最好睇埋條片就知點解我咁火
街拍試野不嬲都冇標準
kai lok digitalrevtv果時試野都係係香港尻影

我記得睇過膠攝個KAHO有個網
放左佢之前d相
果d commercial相認真好多
咁明哂, 即係重點係條片係嘉豪學生拍, 咁都好合理懷疑佢po片係抽擊

但關燒到條女咩事..定係條女都係嘉豪學生?
睇膠攝同sp私冤既程度,sp唔應機上擂台既話膠攝都幾大機會當自己羸左然後係日後既片/po瘋狂抽水就算
佢地係care自己實力口啤就一早已經做野去建立啦
條片唔係kaho 學生拍, 係個受訪女仔係佢既學生
同樣街拍試鏡 stephen完勝啦
可能另一邊無認真啦下
相信都會係,膠攝一向聲大大冇貨派
sp 唔會大大聲還擊, 但會陰濕靜雞雞吉你一刀咁...

唔係針對佢,係佢真係用緊呢招
岩 膠攝又真係好尻
好撚心佢地俾d功夫
賣鏡就俾d心機影輯靚賣鏡都賣撚到咁hea
好想睇佢地出嚟講嘢
通常網上聲大大出到嚟反而會客客氣氣哥前哥後
聲大大就一定架啦
有冇貨派就真係佢地先知
但係個台一路以黎建立比人既觀感就由唔care人地覺得佢地有冇貨到近年變成比人覺得冇貨先要行咁既路線
http://www.chowkarhoo.com/2207043-about
搵到個網
好撚心佢地搵一兩條片認真d試
有冇懶人包

不過自己開始唔追睇開箱片
一嚟 冇錢買
二嚟 睇完有心癮
三嚟 其實冇乜營養 知出咗舊咁嘅嘢 但實際上 我唔係sales 唔係賣呢舊嘢 作為用家 我手上要換先搵資料

影相 有理論 先大機會影到靚相 唔代表唔識理論影唔出 但有質感嘅相 我覺得係個人嘅觸感審美 學唔到 只有日復日修養
下….咁樣已經top 1,2……
top 1,2 多fans
寫明係香港攝影CH
唔係香港攝影界
而家先睇到個膠攝kaho 個background
其實係有d料
咁計香港攝影channel 天花板 應該係 digitalrev
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞