Stephen 今次算唔算又挑起火頭 [2]

975 回覆
2 Like 14 Dislike
豆豉佬同豆豉佬班人真係又賤又嘔心
已經唔係哩幾個post先開始
由base iso 掉書果陣已經好撚嘔心
班死忠為左撐豆豉佬良知人性都冇撚埋
一揭開塊遮醜布打爛仔交,大家R爛面皮咩都講得出做得出
火起上黎,嘈多兩嘈一定會柒一定會瀨野
嘈唔係問題
嘈到無底線,唔理手段幾無品
淨係諗住攪到人地身敗名裂
咪好似上次攝影吹咁囉
其實真係好小事..
不過2邊FANS瘋狂加鹽加醋搞到好似好大件事

真係好似冇乜人理/想理..
呢個Post 嚟嚟去去都係果幾個人活躍討論

唔好扮嘢啦你
話完人扮mihk 之後轉左風向屌sp就講冇人想理

見到風向轉曬拗唔到 已經幾個人開始吹風叫人唔好再講
依家睇嚟膠攝想搞高調處理?
去睇完個女仔自己個ig同YouTube後,我都覺得點解要將個靚女俾本台傳說big day等級攝影師去拍
女仔間中會係膠攝度做model,好多時仲係膠攝貼link既第一條
擺完人上枱del post 想當冇左件事, 跟住就話人想高調處理? 咁Stephen 有冇低調道過歉啊? 如果道歉都冇既就收皮啦
而家SP果班友開始吹風叫人唔好再講 柒撚左就叫人低調
佢老味佢地班撚樣咁撚高調出片屌人支鏡就得
惡撚到有佢地就可以高調
你可以去問下,不過你都想高調了
就係話緊你日日努力推Post 唔知搏乜
講真,有人食相樣衰就自然有人恥笑
有人小氣落錯棋柒咗 就柒咗
你地日日響度推波助瀾都唔知想點

SP嘅FANS 仍然係SP FANS
FANS 會買賬嘅仍然會幫襯膠攝買鏡

你鍾意話我幫邊邊咪幫邊邊..
反正都唔關我事
我又冇涉及任何利益

Btw, 由此至終我都覺得咁樣打個旗號出嚟話「香港製造」係十分有問題。我都等緊膠攝幾時出律師信告晒大家誹謗。
攝影界真係多PK
佢地有無野出過?
可能其他人想掉佢地d野都無得掉…
大師唔著眼係技術討論直接話人邪教,話人唔識野
Sp之後先扔書,邊到有問題啊
好奇想睇下有冇人有comment cap圖
佢道左歉會比交代自己大家都會知, 你荒佢唔會講咩?冇既就唔好講埋乜野可以去問呢d 廢話
條友死忠膠攝fans 總之點都講到膠攝冇錯 佢對人唔係對事 講真 件事有好大程度都係由所謂「Fans」炒興件事 本身打住「香港製造」呢件事就有問題 上面有晒片 唔再重覆又重覆

已經脫離左呢件「事」既本身對錯 變左死忠互咬

有肥佬果陣 我真係膠攝fans 之後分開左果陣仲keep到質素 Colin會試下m6 ii 上天台實拍下model 而Joey亦都會做好晒功課去分析啲新鏡 果陣都仲可以

依加加入左家豪之後 啲片完全都唔同晒風格打住膠既旗號係度亂拍 完全睇唔出佢借完啲鏡試到啲乜 都唔緊要 係個人選擇黎既 我都唔會話反對佢

但重申一次個重點 唔好打住「香港製造」 旗號支鏡由頭到尾點黎上面已經有 自己成個網都賣大陸野 唔緊要 同時又係FB笑人戰狼 成件事太雙重標準 呢下真係接受唔到
道個歉其實無大不了

我當你真係無心之失,更加容易做道歉呢個決定

如果係特別揀條片出黎set 炮台,就唔好扮無事
你講係我係特登既,吹撚漲呀,我都會尊重你,因為你敢做敢認

你做撚完又扮無野del post,又唔道歉,就係最仆街的做法

道歉完,繼續同膠攝開火我覺得無問題,但係真係無需要拉外人落水
我反而想睇果三條磨碌膠做過乜嘢衰野全行知喎除左唔識教書同比人炒之外
宜家已經係屌緊SP 人格有問題, 為左攻擊對手,搬無辜既人上枱,宜家靜雞雞del 左個post 道歉都冇。我本來都花生緊佢兩邊對打,但SP呢個實在太撚無恥。 好似任何可以利用既人都可以成為佢攻擊人既武器,好撚冇道德
咁SP笑膠攝同大陸廠合作係藍絲
SP自己又開箱大陸鏡,咪又係同大陸合作
依家SP算唔算雙標
你又接唔接受到
拿拿拿第一句又屈我係膠攝咩咩咩喇
SP 一邊扮正義屌人MIHK 話人同大陸合作 自己推"VILTROX唯卓仕"
成件事都雙重標準 呢下又唔見你真係接受唔到

同我講雙重標準 收皮啦
SP今次係on9左 但唔代表膠攝冇錯
SP今次呢步係柒左 但唔代表膠攝無錯 咪就係你呢啲盲反搞到成件事咁大囉 對人唔對事
又扮咩各打五十大板
今次做乜又冇 真係接受唔到
有人話膠攝無錯咩
係你自己想像出黎??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞