Stephen 今次算唔算又挑起火頭 [2]

975 回覆
2 Like 14 Dislike
所以點解唔需要估"受害者" 有無受傷
因為受害者個人感受係好主觀
佢亦有主動權,情理兼備
根本連證據都唔需要!
依家證據cap 低埋 咪即時炒車

SP 一出post 就已經輸左
盡快公開道歉 息事寧人 方為上策
見到句天真左 估唔到 由個洗地佬講出口 笑撚咗
終於見識到乜野叫攝影界垃圾, 仲要做人冇腰骨連承擔責任都唔敢
搵下佢公司做野!
唔找數同佢玩下先
其實sp都唔係第一次用依招架啦 成日set好個台之後比fans去有話題搞對家 不過之前比佢搞果d夠硬又係攝影界所以大家都當食花生咁睇

佢依招有咩事都可以置身事外話唔關自己事 冇直接關係呀架 係d網民自己走去攻擊咋ma
不過係估唔到今次佢過份到要將對家有關係嘅人都擺埋上枱咁撚過份姐

講真 如果比依d人越做越大最後咪會繼續用fans嘅力量去打壓唔同路嘅人 咁就得返一種聲 要跟佢準則去做先叫做好
而家有埋SP死忠啲對話cap圖,證據確鑿先唔到佢唔認
之前我哋po個𡃁妹嘅ig千字文cap圖佢咪當睇唔到
仲屈人扮受傷同膠攝夾埋
收皮啦屌佢老母
天真?仲係度扮嘢
豆豉佬有冇幫viu做野?
其實西九龍中心有冇搵viu合作過?
其實佢出果個post已經得罪埋西九
隻‘柴犬與主子’佢老味閪
扮中立扮冇心扮唔知扮足成個post
陰啲陰啲插對家
柒咗就扮晒嘢洗自己地 話自己食花生
同佢主人sp 映畫製作室豆豉佬Stephen delete post扮冇事發生一樣咁賤
佢認左衰仔
你追擊唔認衰仔果d 啦
天真?咁你有咩行動回應返你個天真啊?
成日問問問拎證據
而家攪到個被害者要早過SP出post回應件事
咪就係你同Reganlam一直咬撚住人質疑人唔係受害者囉

然後個事主第3段野就係同你+Reganlam講架啦
夠晒理性分析啦?終於明啦?
Reganlam 條仆街已經潛撚左
唔知道
幫viu做野好小錢
無錯啊,我都估唔到有一日會同你一樣cup晒條友D字去反擊
啊柴犬哥由#445已經有左主觀思想
一直死撐撐到而家事主講先話認衰仔

原本仲想spin去全個連登都有份傷害事主
dklm即時嬲到相都唔撚執
慢慢同佢cup字比返佢自己睇打過乜野
2粒鐘內係咁追問個女仔15次
"傷害有幾深"
"有無扮?"
"膠攝有無幫兇?"
佢仲係屈緊我係打手
冇人post 證據說服到我就話我扮中立
而家有哂證據我咪認衰仔囉,有咩大不了。年青人做錯野柒左怕咩認
講到係我搞到個女仔出post, 乜嘢logic?
一早講左我唔認同當時人證供有參考價值,你仲係到loop.
證乜撚野據啊dllm, 你當自己係官啊? 有冇人受傷都好 個 top 1 youtuber 出post 個出發點都已經夠仆街啦, 唔通下次第二個 tough d 就等於佢既行為冇問題?你d logic 係咪on 撚鳩嫁
仲係到撐
鬼有認到
條撚樣扮撚晒嘢咋
一陣又陰啲陰啲又再暗插spin
佢要認衰人mihk拗唔掂已經要認啦
屌你老母閪啦

答撚咗我哩度你點撚樣中立食花生先啦
Sp 自己出post屌
屈到妹妹扮受害者 膠攝大責任d
屌你老母指鹿為馬同你主人一閪樣
屌你老母啦!睇下你個賤種講過乜撚嘢?又話條女無受傷,屈係膠攝借題發揮又屈條女扮受害者博同情幫膠攝又借題發揮,三番四次話係膠攝責任大啲,但明明擺條女上台嘅係你主人SP,仲係度狡辯話SP擺佢上枱會令佢好多人讚,又話SP無令條女受傷害,條女唔值得幫,仲係扭曲事實話條女好多人讚先令佢唔開心又話條女受傷唔係SP造成條女明明係ig打完千字文話驚,你條冚家剷最後認自己無同理心WFC咁收皮啦屌你老母,幫SP洗地洗到咁撚盡,三番四次又推晒係膠攝同連登仔責任,仲唔係SP打手?你同件支那狗reganlam都係冚家剷賤種死全家嚟而家有晒cap圖,唔到你唔撚認仆街死啦賤種

件冚家剷擺到明係玩無賴
直接屌佢老母閪啦目一巴打
我本來純粹打算抽鳩啲奸狼犬,但件冚家剷同 reganlam件賤種可以無恥到咁地步
唔大大力屌柒佢哋真係唔撚係人呀
reganlam呢件支那賤種係尚書大人嚟
一開始係就抽膠攝

結果發生擺條女上枱事件,見風向變即刻轉肽扮中立,鳩吹話要入SP fb屌佢

點知今朝佢班犬類同伴蒲頭,又即刻轉肽歸隊,係度不斷spin話條女無受傷害,又屈係連登仔責任

嗱!而家有晒所有證據刮撚到佢哋啪啪響,估計件冚家剷又準備會轉肽扮中立話屌SP㗎啦

呢件賤種係SONY PO入面經常俾我當佢狗閪屌到仆街目一巴打都知嘅,估唔到係呢個po都要屌柒佢正一老舉命唔屌唔撚得
所以我就話sp公開道歉係唯一解
私下攻擊就一定唔啱既,搞大佢咩都公開晒先得
係囉,可能仲係dm條女既人
收皮啦屌你老母
而家證據確鑿刮撚到你面懵,而家又玩轉肽先嚟扮正義呀?屌你老母啦
你係呢個po轉咗三次肽啦
冚家剷賤種支那狗 reganlam
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞