Stephen 今次算唔算又挑起火頭 [2]

975 回覆
2 Like 14 Dislike
都係果句有D咁撚冇人格o既賤人
就有d咁撚賤冇良知o既fans
reganlam 同 柴犬與主子
哩兩隻死賤種 番去含你sp主人個春袋之後仆街死啦
細路女都恰
真係有啲癲佬去攪人
都忽忽地
主人出個po啲狗高周圍咬
高質
搵女權過去搞下佢地
直頭要出個post 直接用哩單野做topic
俾人知哩條豆豉撚樣做左d咩賤野出黎
屌佢老母 冇人格冇良知 人都唔撚係 正一死畜牲
條友專恰老弱婦孺
睇佢地Facebook 串過馬撚!
以為自已好巴閉
其實一早都知件事點都會燒到落個女仔度
兩邊都有盲鐵粉
次次邊面7左,對家FB YT都會有D惡言留言架啦

SP咁樣擺個女仔上台目的都係為左放狗咬啫
但之後知玩大左咪delet
係有條友一直問問問
嗱而家有晒證據?係咪出黎屌SP啊?
同埋我諗就算個女仔post多D唔同攻擊文

啊理性柴犬又會話唔覺得個女仔有受傷受,都仲反擊到
仲可以吸引多D人留意,係正面既

然後又問D攻擊人係咪真?會唔會係自己人攪?
要求出全名

出完全名又會問,會唔會扮?要見真人先信?
可能要親眼睇住人打字dm鬧佢先信
我唔信,我唔知,我睇唔到
屌你老母係攝影YT界有啲名氣就唔可低聲下氣認錯去say sorry?佢邊撚個呀?佢咁撚巴閉㗎?有啲名氣就唔放得低?
唔講以為佢係做官咁撚巴閉
咁樣就唔使say sorry,難怪香港班狗官明恰鳩你哋都唔使say sorry啦
攝影吹咁把炮,又疊馬,行內都叫做有啲名氣啦掛
最終都勇於拍片承認太串嘴
你SP 敢做 敢唔敢承擔後果??
屌你老母你主人SP唔擺條女上台,咪唔會出現而家個局面囉屌你老母
你條賤種臭契弟仲好意思將個責任射晒落去膠攝同連登度?膠攝嘅責任係因為條女係佢哋嘅前學生呀?收皮啦屌你老母

明明條女出埋ig話因為俾你主人玩私怨拖佢落水而驚咗,你條賤種仲spin話你主人個po無攻擊佢,所以受傷唔成立,又自我妄想咁屈條女係假扮受傷同膠攝夾埋?屌你老母啦!仲玩埋陰謀論企圖屈人?你個冚家剷真係癲倒黑白,倒果為因呀臭契弟

你件冚家剷仲用共產黨同毛澤東嚟比喻條女唔屌得呀仲想用林鄭比喻條女仲係度扮嘢?仆街死啦屌你老母支那狗 reganlam
食花生?
你件冚家剷企圖老屈人哋條女係扮受傷同膠攝夾埋都噏得出企圖抹黑,仲唔係打手?收皮啦屌你老母
利用自己既影響力去傷受一個細路女,用黎攻擊自己對手 呢個就係所謂youtube 攝影大台,直頭係攝影界既恥辱
呢D FANS 真係CLS ,無啦啦DM 個女仔,明明個女仔同膠攝有關係,都唔會代表會比SP 擺上檯,乜撚野叫預左

btw,呢啲咪直接證據囉。
條女係你主人SP擺上台,唔係佢100%責任?屌你老母啦!你主人唔擺條女上枱就唔會發生今次受傷事件啦,你老母臭閪
人哋連ig都出埋千字文,你仲話對條女唔係咩事?你老母臭閪又當睇唔到呀?
係連登仔搞大件事?條女係連登仔擺上枱㗎?明明係你主人SP FB po出嚟仲想屈連登仔?收皮啦屌你老母支那狗 reganlam
sor,睇黎係我天真左,估唔到真係有死忠走去攻擊個女仔。
都已經唔係單一事件
佢d fans 經常去踩膠攝 伍sir channel 場 叫人收皮
之後話比人delete 留言 或者block 又係忽忽地

掉返轉 好少人去踩SP 場
天真你老母閪呀
而家有晒證據唔到你唔認刮撚到你條冚家剷啪啪聲
條女ig po千字文你咪又企圖屈佢係扮受傷害同膠攝夾埋
收皮啦屌你老母仲扮嘢
踩對手場我都仲理解到,無啦啦踩個唔關事既女仔我真係理解唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞