Stephen 今次算唔算又挑起火頭 [2]

975 回覆
2 Like 14 Dislike
reganlam你呢個豬閪支那狗腦真係跌撚親定真係弱智,連比喻都九唔搭八

乜原來膠攝係共產黨,件無辜被牽連嘅妹妹仔係毛澤東
我唔同意你哩句
睇SP就係睇有挑人機嘅傲氣
條友何德何能去挑人機?佢係邊個
咁既料都可以挑人機,會唔會比人笑死?
引到你都出手講句
大話題
得啦
質疑就一定係SP FANS
咁依個問題,你係應該問SP,唔係問我地
唔通你認為佢無神神放條4-5個月前既片出黎係咁「巧合」?
如果你認為真係咁「巧合」,我地既話題可以完了
班洗地佬開始上水
點啊?幫唔幫到 stephen 解釋下點解要係揀呢條舊片黎出post comment 啊?

我除左話佢借黎攻擊下同膠攝有關係既人,諗唔到其他原因, 有既都想聽下你既講法
咁我話sp冇人格
你班撚樣就話我係膠攝人 膠攝kaho又得?
惡撚到 有你屌冇人屌
佢地d小學雞心態就係
冇直接屌你唔叫屌
你認就係你對號入座
公我贏,字你輸
睇埋個時空脈絡都唔明
然後又del埋post都唔明
都無辦法。
不嬲都好鐘意SP 覺得佢都係本地YouTube攝影帶到正面既影響
不過今次真係好肉酸 完全幫唔落
覆番你唔認同佢唔係冇人格你咪又係話人SP FANS先
自己話人先係到廢UP
佢地如果真係有參與過既就一早講曬啦,場風波咁耐,兩邊都搲爛曬塊面,就知佢地真係冇料係手。
我都好想睇支鏡既實測呀,但係膠攝好似唔buy SP 套測試方法,但係我又搵唔到香港有人做得好過佢。咁就唔明啦大家都係做評測,膠攝做到咁垃圾都可以批評人地?
但係我認同影chart唔代表一齊,仲有散影果d 都一定要試,但係sofar 一定係SP 試得最全面。
而家最好笑既係膠攝一路出post撩交打,但係個個post都唔見得有point, 一尾只係拎D FANS 出黎講。當然SP 都係柒啦 咁易比位人入。 但係相對上 膠攝呢期真係柒D,變左覆讀機。
本身個PO都就黎推到冇人推
SP同膠攝本身都變番之前單打mode
唔知做咩單單下又炒番起
sp之前同膠攝點嘈就積冤冇得計,無啦啦燒埋個唔關事既人就真係唔多著
睇2邊近日都開行turbo,今次sp同膠攝應該真係唔係你死就係我亡
大把花生食
佢刪貼好明顯就因為條女自己PO文"受傷"
一味影d隨便街拍相之後話sharp sharp sharp
sharp你老味咩剩係一支鏡,又冇唔同鏡頭對比相,又唔比多d數據
剩係話sharp, 佢地唔認同sp個測法但係至少人地有晒測法影chart有對比丫
上網被人負評真係好常見
而且仲唔係指住條女負評
單純睇條片個色又真係柒既
但係我唔覺得呢件事真係有燒到條女度
當然每個人心理承受能力唔同,SP道下歉當然最好

今日如果換左唔係個女仔,而係林鄭喊住口講網絡欺凌,唔知D人又咩反應
對於你既第4點,我極度不認同同R撚晒頭
你話網絡時代片中人物接受得採訪就難免網上有人評論
但今次SP share條片個評論係講緊佢間鋪?佢D菲林機?定個女仔言論?
基本上係完全唔關個女仔事,但又係擺佢上台?咁岩定咁橋啊?

成件事說穿了只係單純拎左個同膠攝有關既人出黎串兩句
只係單純拎左黎比"SP vs 膠攝罵戰"之間無神神做撚左個出氣袋
請問個女仔邊一度有理想化網絡營銷只會一味讚好??
佢邊句令到你有咁既諗法?

係咪啫係用得網絡營銷,就要因為身邊識既人同人嘈交,無辜拎黎出氣都叫合理?都要接受?先叫做到理想化網絡營銷?
請教下啊師兄,我都真係幾想知咩邏輯?

同埋唔好問我,點解擺果條片會影響到個女仔依D小學雞問題啦
理性D!SP擺得依條片,佢會唔會咁岩拎4-5個月前既片黎鞭?
仲要西九咁多條片,硬要搵個膠攝有關既?
有人真係好想知關咩事既,你係要去問SP,唔係我
仲要問埋佢做乜好地地要delet返
如果仲要盲撐SP到咁,OK,我都懶得再理性討論

最後,個女仔條片只係西九賣廣告,同佢比人拎黎做戰灰係無關,ok?

同埋唔該同理心睇埋件事,個女仔片中已經表明情緒唔好,
事後ig都有講自己因為唔想受網評先唔做youtuber,人地都主動離開個是非地
仲拉返埋黎鞭?over晒囉好冇?
賤撚到你呢 為左spin為左撐sp
拎個女仔拉去同林鄭比
想人代入去d衰人度影響人觀感
#421又寫共產黨 毛澤東套去膠攝同個女仔度
想人代入膠攝係共產黨,件無辜被牽連嘅妹妹仔係毛澤東

真係賤撚到
偶像係咩人格fans都係果d人格
老實講 唔係睇到膠攝個post 同埋 條女唔係自己出post , 我都唔知原來條女係同kaho有關係。 咁好啦 佢自己都認左佢係冇人識,咁又係邊個將“燒到個女仔” 呢樣野放大黎講?
SP 係擺到明針對膠攝,手法都係好柒。但係我同樣認為個女仔實際上冇受到乜嘢傷害,亦都冇人批評佢。但係佢又自己企出黎話自己係受害者, 然後膠攝就借題發揮。
errr.... 我真係唔明有咩關係。。。。
係啦係啦,一定係句句撐sp啦
老實講,講條片差,又唔係講女仔差或者間店差
對我嚟講呢個反而係好好既宣傳,令到啲人對間店有更高關注率
見到班洗地佬係度合理化sp 做衰野
真係人性都冇撚埋 做打手都有d良知啦 你地班撚人
佢個d 心態同果d 女仔行出得街就預左比人望同指點批評係冇分別
OK,分清楚先巴打
燒唔着個女仔,同有無拎個女仔出黎燒
係兩樣野

而家係SP想拎個女仔出黎燒
但因為好多人都覺得over左所以先燒唔着

係SP既行為有問題
而唔係個女仔應唔應該無神神去頂一野

真既,佢肯道歉最好,唔洗向公眾
佢只係單方面欠左個女仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞