Stephen 今次算唔算又挑起火頭 [2]

975 回覆
2 Like 14 Dislike
見你咁撚無恥咪屌柒你囉
你話唔使理人感受呀嘛
我而家咪唔使理你感受囉
死傻閪主動伸個閪出嚟俾我屌
三島裸照set左只係俾基佬朋友睇,嗱咁樣既話我撐三島唔傳得

只如果個Settings係公開,咁就唔好同我講唔攞得,你upload得上fb仲公開其實就係授權fb傳播呢張相啦
reganlam你自己同拉尾露古互含搞基而家個個都知,你哋兩個影埋裸照都算啦,想拖我落水
不蛇唔俾你含,而家搞到饑不擇食要含拉尾露古
恭喜晒,你終於搵到理由唔洗放2個月都搵唔到既故宮相
你都係去睇返快樂龍吧啦
自己睇返,唔係由你貼個女仔張相我都本身都無覆你D乜
因為我最多都係當你玩下膠,你比隻柴犬係知道緊發生咩事
同個柴犬真膠係唔同

而你問我"覺得我眼中咩都係攻擊?"
咁我都好認真同你講,係你承受網上攻擊能力高,唔等於個女仔同你一樣咁易接受人評頭品足,由其樣貌
個女仔未發生依單野前本身已經有病,仲已經有自殘傾向

玩還玩,但有D野真係唔好高估左人地接受網上評論既能力
如果你覺得貼人相無問題,不如你貼自己張相上黎大家評下,唔會啊嘛?
我知你明,係睇你想唔想接
上面隻柒頭拉尾露古第一句已經話人個樣貌啦?你真係覺得唔係攻擊?
知道唔講得佢靚女啦,講就係攻擊
講咁耐你來來去去就唔講得,笑左
我都好心建議個女仔關左個channel算啦
呢個世界唔係咁美麗既,唔會咩都正評(甚至根本冇人負評佢),除非自己自閉啦
仲有,公開佢個樣既係佢(同西九),唔係其他人,所以我真係講關左ig算數
我就樣衰架啦,講到明,如果我靚仔我會放
SP 呢D 仆街死性不改
你出聲明咪出聲明
又再一次公開CAP 條片出黎
咁啱又有人地大頭丫麻
扮哂野
人地已經叫左唔想再比人掛出黎
覆讀機?
仲有補充下,我個樣仲真係網上搵得到
當然我大叔樣衰就真既
就好似你同三島咁,我一直都係當膠攝vs sp咁睇
笑下就算
互片係你地言論自由

依單野直至SP攪埋個女仔我先出聲
正如你都係貼相我先對住你出聲

你覺得貼下相無問題,但現實就係有人可能會因為咁而受傷
你唔可以迫人提高佢既接受能力,因為有D病係天生,係累積返黎
有人可以輸身家都覺得無乜野可以再黎過
但有人可以因為唔見左一把網上武器就Jump

現實上我身邊都真係有朋友因為小小野而自殘
所以我可以做既野就係盡量唔好拎依D野黎玩
明就明,唔明我都唔再覆了
我明每人感受唔同

所以我真係叫個女仔自己都唔好放相上網算啦
屌你笑撚左
sp條撚人出post 擺妹妹仔上枱
班sp死忠講撚到錯果個係妹妹仔 好撚野
屌你老味啦
blame the victim
其實真係幾好笑,都唔知係邊個開貼放個女仔上枱,仲一直講一直講,本來大家個重點根本唔會放係佢度
屌囉,你呢張講sp誤擊ok
但係講都Channel,個channel係條街?係佢屋企,係佢自己開既
reganlam你條賤種好撚心就收聲啦
代妹妹仔做林鄭黎屈人都做得出
一味成個post都係度spin
知唔知醜嫁
冇屈佢做林鄭
我只係講你哋都係對唔同人唔同反映啫
唔識漢語就收皮啦
屌你老母啦支那狗 reganlam
你主人SP唔擺條女上枱,就唔會係呢個po出現啦屌你老母
調撚返轉嚟講
你都係快撚啲仆街死啦

咩話?你講多次?
你連反“應”呢個字都打錯
笑人唔識漢語?
食屎啦支那狗 reganlam

你將林鄭單嘢嚟類比條女
林鄭得罪全港係100%肯定俾人係網絡屌係應份
條女好似林鄭咁得罪咗全港呀?
屌你老母收皮啦支那狗
你真係好用心
邊夠呢班SP狗奶SP袋底奶得咁用心呀!
為咗屈條𡃁妹,連共產黨,毛澤東,林鄭都出動埋
我實行屌到佢老母閪反
多謝叫鄰國人做大陸同胞既支島一八放番我段野出嚟
證明你哋就係睇人唔係睇件事
我邊度叫支那人做同胞?
cap出嚟睇下啦支那狗
又想老屈
你呢件支那狗用蝗語赤化連登就個個都睇到
賤種支那狗 reganlam
SP 呢D 仆街死性不改
你出聲明咪出聲明
又再一次公開CAP 條片出黎
咁啱又有人地大頭丫麻
扮哂野
人地已經叫左唔想再比人掛出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞