Stephen 今次算唔算又挑起火頭 [2]

975 回覆
2 Like 14 Dislike
兜唔到發爛渣
reganlam件賤種支那狗繼續扮盲當睇唔到
咁咪自己諗
比人放上檯拎黎做話題,好唔開心
留言 係支持 係鼓勵, 同佢好唔開心係無關係

條女已經講到明係因為俾你主人因今次私怨而擺咗上枱而唔開心,你個臭賤種仲想係度扭曲事實話條女太多人讚而唔開心?屌你老母啦
條扮中立洗地佬
已經spin左幾個post
唔好俾佢呃到
條友成日拎自己主觀感覺假設去人地度
當果樣野係事實跟住同你扮討論再spin開個重點
你講得冇錯,話題同回應的確係唔同的,但係我想問下,除左SP 個post 擺左個女仔上臺,仲有咩原因會令到條女成為話題?
我自己認為,係我地呢班連登仔波,討論得最多咪連登囉,當然你可以話冇SP 條女唔會比人拎黎做話題,但係唔代表一直討論緊既連登仔,同埋用佢呢個case 反擊SP 既膠攝 係“令條女成為話題”呢件事上面冇責任波
SP係推左個人出黎送死, 拎把刀桶佢既連登仔同膠攝。 我認為三者個責任係同等既
我唔覺得 連登/膠攝叫SP 收手&道歉 係令條女成為話題
樓上再post 條女其他片 就真係 為左炒作啦
你想講雖然出post 果個係 SP, 但所有人都係仆街啊ma, 你咪睇下有冇人buy 你呢個邏輯囉
呢啲嘢都係呢度班人老作,女仔自己只係講休息幾日
"有人做左仆街行為,所有指出佢做仆街行為既人都係仆街,因為你有份講就係同等既仆街。 "

唔撚知你係乜野邏輯
我係仆街,你地都係
仆街死啦SP
搞大佢啦
讚都係唔得既

係啊 呢d 叫只係休息幾日啊?
讚你老母臭閪
一討論條女受傷害,你個賤種就話睇唔到SP fb po傷害佢嘅留言,仲叫我哋cap出嚟

讚?咁SP fb po讚佢嘅留言呢?咁你cap出嚟睇下

仲係度玩無賴?
屌你老母
賤種支那狗 reganlam
邊夠你哋班狗閪老作得咁撚犀利呀
你哋又吹話條女係假扮受傷害者博同情,又同膠攝夾埋做戲入鳩SP咁撚大陰謀都噏得出
賤種支那狗 reganlam
屌你老母閪啦
SP擺條女上台,po咗係佢fb,佢嗰fb po入面討論條女嘅係你哋班SP犬隻呀賤種
咁都想屈係膠攝同連登仔
收皮啦屌你老母
明明加害人一方係你哋班冚家剷
咁都想屈落膠攝同連登仔
就算有連登仔,入面嗰班所謂連登仔咪就係而家呢個po你哋班SP賤種犬隻囉
巴打你閱讀拎U?

同埋人地都話有驚恐症,
好心你地就唔好繼續放人地嘅野上嚟
人地退出YouTube 都係想做個平凡人

無論係想幫豆豉佬洗地嘅FANS,
定係想借呢件事發攻嘅膠攝FANS
可唔可以唔好再將其他人拎嚟做工具
好容易對其他人做成2次傷害

同埋繼續拗嚟都唔知做乜
你會拗到Stephen 身敗名裂咩?
你繼續數膠攝,佢地又真係會比你剷起咩?
咪多得你囉
本身一直都講緊sp人品問題加推到sp交代
好正路啊
你而家表面把口終於都講sp on9加推個人送死啦?

但之前邊個spin去左個女仔度?本身我地都無諗講個女仔太多
咪就係你同另一個一上黎就真膠定假膠瘋狂將個話題spin去質疑條女受幾多傷?有無扮傷?

然後而家就話我地連登全部都係兇手?
咪玩啦
佢哋代替埋人發表被害妄想症
係連登咁耐,見過咁多話題,例如十大,今次都真係最正面啦
又黎我認為 我覺得 我感覺上 哩d主觀野去support 你d垃圾邏輯

我認為 我覺得 我感覺上

你係好柒 sp又豆豉眼 我認為你地2個都係同等
你句野同哩句就係咁一樣邏輯
拗就唔會身敗
Sp咁把炮

從來
依度原本都係想單方面要sp出黎同女仔交代
記住,我無叫佢公開
只係作為一個成年人對自己既承擔
正如你有心無心整到人
講句sorry三歲細路仔都識

係兩個有心人
一上黎就扮晒弱智咁將個咁基本咁單方向既事一直spin去女仔度

一早都講左架啦
唔理個女仔咩事,受唔受傷都好
同sp出嚟交代係兩樣野
硬係要R個女仔出黎而家仲貼埋圖

而家好笑到話大家都有份影響
大家都係仆街所以打和

睇到依度明顯就黎洗地同帶風向啦
我都好後侮以為佢唔明仲同佢理性討論
中撚晒伏
所以我都收收皮唔再講咁多嘢
真係冇乜討論嘅空間
冇叫佢公開但係又叫佢出嚟
不過幾頁前之前已經講過呢個情況
岩呀果條傻尻
我只係focus係佢spin d言語偽術同邏輯度應佢
唔可以拎佢spin d假設同佢討論 佢條柒頭只會扮曬野愈拉愈遠
因為佢由頭到尾都係幫緊sp洗緊地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞