Stephen 今次算唔算又挑起火頭 [2]

975 回覆
2 Like 14 Dislike
果然叫你就出嚟
真係乖
屌 笑撚左
見你件弱智咒自己死做火山灰
緊係成全你啦
咁撚豬閪嘅賤種都有
你仲未答我啵
唔好再逃避啦
SP佢係癲,傻,弱智,毒撚定死廢老啫?
你話用Nikon係癲,傻,弱智,毒撚定死廢老啵
答我先啦
我有我懷疑你係狗既言論自由
你咪自己證明自己唔係
而唔係好似支那口交部咁出嚟丟架
睇完佢講掟老豆落火山,覺得佢真係弱撚智
個po就只係大家睇到你一直叫人去搵狗關
你係a74最貴時叫人買
依家街價萬八九左右員工價萬六
半年咋就蒸發成5000
聽你話嗰班人就真係柒柒聲啦
佢哋主人無新point俾佢哋,所以咪剩係係咁loop
一個就剩係叫人報海關
一個就剩係po金剛棒
咁即係肯認老屈啦
肯認自己係屈人狗啦
老屈人在先,叫我自己證明唔係

香港法律告人首先係要原告提供證據告人㗎傻閪,唔係叫被告搵證據證明自己清白先㗎

你啲無恥程度更加似支那口交部
你件屈人狗更加係支那狗呀
降價?降你老母閪呀!支那狗 reganlam,香港人講開減價㗎,你又露底啦支那狗
連法律理念都係行支那嗰套

又老屈得我一個 好撚心你地屈小陣啦
是但cap都cap到3個
你究竟係盲閪
定係話果d巴打唔係人
收收皮啦你地班sp死忠撚人 明眼人都唔撚會再信你地尻up
又老屈帶風向喇 真是狗改不了吃屎
人地邊撚到有講 "steve jobs 都唔係自己設計啦"
屌你老味又加自己諗到d野入人地句野入面
賤撚到 你地真係好撚肉酸
自己去睇下人地條片啦 老屈死賤種
二條膠加油顯示自己存在感啦
A7IV初出賣官價係正常
人地買咗半年影咗好多作品,半年嚟用得開心值回票唔得㗎?
半年蒸發$5000蚊?
你點計係數㗎?
A7IV官價$20490 街價$18720
邊撚度相差有$5000咁多

員工價?你傻撚咗呀?員工價係有名額㗎!個個都係同Sony員工係朋友同親戚嚟㗎?我三唔識七落去Sony度叫班員工叫佢哋俾員工價我呀?
你究竟係癡線定無恥㗎?

全香港咁多人買A7IV,全部落去Sony度都拎到員工價㗎?咪撚癲啦傻閪
reganlam你件屈人狗繼續加油顯示自己嘅無恥啦
終於肯認老屈我
老屈人在先,倒轉叫人搵證據
法律理念又同支那接軌
仲屈人係支那口交部但原來你成日用埋支那詞語“降價”降你老母,香港人講開“減價”架,支那仔

又唔識計數
A7IV官價同街價相差$5000都狗噏得出,匡智會啲姑娘無教你計數㗎?

仲扯埋員工價嚟講,個個人都係Sony員工嘅朋友同親戚嚟㗎?

你呢種搵人着數搵到最盡嘅閪格,又用支那詞語,又用支那法律理念又仲意老屈,種種行為果然係不折不扣嘅支那狗呀
之前講三島賣sony確實錯了
佢賣炒價野先係真
賣你老母閪炒價呀賤種
當時Sony賣A7IV官網訂到,等一個月就有貨唔使食炒價,係Sony post入面我仲經常叫人係官網度訂

屈唔到我賣Sony,而家仲想屈我賣炒價嘢?你條賤種又想俾我刮多次出醜呀?
都話咗 reganlam你件賤種臭契弟屈人狗屈人屈上癮唔使本㗎啦

我叫人買炒價嘢嘅證據呢?拎出嚟啦支那賤種屈人狗 reganlam
Game同現實都分唔到
你真係弱智唔係扮㗎啵
支那賤種屈人狗 reganlam
咁你話用Nikon嘅係癲,傻,弱智,毒撚定死廢老呀嘛
你講過嘅咪撚唔認呀我有cap圖有證據
咁SP佢係癲,傻,弱智,毒撚定死廢老啫?
你仲未答我啵
唔好再逃避啦
答我先啦
你做乜唔敢答呀?
唔好狗縮係你老母塊狗閪窿入面扮睇唔到至得㗎
答我先啦
廢柴
變左純罵戰po
第一個post嗰陣都係咁,佢兩件膠連續柒發言時其他人懶理佢哋
你件屈人狗屈我在先,但拎唔到證據
好啦,俾我屌到終於肯認屈我賣Sony係錯,轉頭又想屈我賣炒價嘢?
你無恥慣,道理柒咗,俾我屌到收皮就咪撚獻醜啦賤種

仲係度扮正義?收皮啦賤種臭契弟 reganlam
我賣炒價嘢嘅證據呢?支那賤種屈人狗 reganlam
嗰啲冚家剷屈我屈得咁過癮,我實行屌到佢閪反,狙擊佢老母到天腳底呀
屈我屈得咁過癮呀嗱!
踩Nikon同Sony踩得咁過癮呀嗱
其實句句都撩交打咁
同佢地都冇咩好討論
一件話用Nikon係傻,癲,弱智,毒撚,死廢老
話識影相嘅人係唔會揀Sony

呢兩句都好撩交打,你又當睇唔到呀?

另一件屈人賣Sony
又屈人賣炒價嘢

你又當睇唔到呀?
邊個先係真正撩交打呀?
三島狗去第二個post搵開工必須用機既人取暖
而且講到舊機就開唔到工咁
好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞