Stephen 今次算唔算又挑起火頭 [2]

975 回覆
2 Like 14 Dislike
咁咪即係借個女仔條片暗串膠攝囉 你終於都認啦咩?即係佢放埋個女仔上枱囉, 所以咪話stephen 份人陰濕冇品囉...幾個阿叔網戰咁都要借個細路女黎做武器去攻擊佢既對手
豆豉佬吸到下d 小學雞文青市場
話晒整啲片個樣呃到下人好似幾pro咁
冇留意開佢啲小動作 邊知佢個人咁撚賤格又冇人格
可以刪西九條原片咁勁?

嘩幾日無追po,原來單野發到咁大
大家係咪應該收下手呢?件事發到開始收唔到科,連登仔絕對有份煽風點火。
而家搞著個小妹妹喇,無論係mon緊po既SP,膠攝,在座咁多位,我覺得係時候停一停令件事cool down喇
係呀,但係咁等同屌個女仔?
你係企圖將SP擺條女上枱嚟屌膠攝達到目的嘅意圖,所造成條女嘅無辜被“捲入”件事嘅傷害spin去話條女無俾人屌,無人俾人笑,你睇唔到,所以唔算傷害

你啲無恥技倆我睇穿晒啦
賤種支那狗 reganlam
佢想我地搵到證據話 stephen 講過:你地宜家去留comment 修傷害個女仔啦

或者有人係條片留言:我宜家傷害你咁
呢d 先叫傷害or女仔

佢都on撚鳩
果班友插左咁耐膠攝
到風向轉插sp 就cool down
而家哩度好多人support 妹妹仔唔怕
呢度係香港定台灣呀?屌你老母
台灣國語係來自邊度㗎
風向轉就叫人冷靜?
唔使再玩spin呢招啦賤種
仲係度企圖將SP拖條無辜嘅女仔落水“捲入件事嘅傷害spin去話條女有冇俾人屌所以唔算傷害呢招
收皮啦賤種支那狗 reganlam
我估兩邊都有mon呢個po

SP, 繼續搞落去對你來講有咩著數先?搞臭自己個朵,唔會令你搵多啲喎
膠攝,你地賣鏡都係求財啫,而家個個都講你支鏡,仲賣曬喇,目標達成啦係咪?

呢到咁多位巴打,你地都識講個妹妹以前有情緒問題
繼續煽風點火唔怕做成傷害嗎?

再咁樣泥漿摔角落去,我睇唔到有咩好處
個女仔有冇受傷,其實都係每個人主觀感受
但係既然係主觀,自然可以話以個女仔自己個主觀最緊要,個女仔話自己唔想成為話題,覺得受傷,咁我哋都可以認為呢件事真係對佢做成精神傷害
但係實際傷害或者實際有冇人對個女仔直接進行語言暴力,呢啲都屬於可以觀察既客觀條件,而亦都冇理由話以呢類條件去睇呢件事既人錯
另外我覺得本身西九條片個目的就唔係唔成為話題,而係想將話題趨向正面方向,如果唔想做話題應該咩都唔好做,而今次至少我個人認為佢冇成為負面話題
根本佢唔係唔知
目一巴又講過
我又講過,樓上幾個巴打又講過
佢而家根本就係玩緊無賴咋
唔使再嘥時間啦
直接屌佢老母閪啦
今次唔係咁講,有追開post都知我成日做和事佬
每次見到私怨洗版我都盡量拉返去正題理性討論
一齊傾下支鏡係點

但今鑊SP唔做返個合理交代,我都會咬住佢
現實入面,我真係見過"有好易唔開心"既朋友仔因為幾句就做左D傻事
唔係佢玻唔玻璃心既問題,有D係天生,有D係累積返黎
唔體諒佢地一件事,但唔好踩多腳或者拉人落水啦
佢今次明知對方有可能"唔開心"都放上去出氣
正常一個成年人做乜撚野啊?

delet唔係咁用架,對事主DM簡單say個sorry,基本底線啦
再重申,我無要求佢公開貼道歉內文講D乜啦,
自己一時火起做錯野,但撞到人都識講句sorry下話?
尊重返自己
我唔係私怨撚,但依單野真係要個交代,而唔係不了了之
淨係講依度都已經有人將同膠攝有關嘅人就直接標籤嘅人啦 你仲要繼續扮睇唔到到幾時?
呢度連登,點會停
我真係覺得Sp去搵個女仔拍番條佢認為合格既宣傳片中係最好做法,而且正面話題性絕對非常高
當然個女仔有情緒病既情況下可能唔會接受,公開道歉都係辦法,但係係個女仔唔知情情況下再擺佢上枱,會唔會對個女仔做成二次傷害就冇人估到
認同。
SP咁大個人,DM一句揸個爬,件事已經可以完左佢

唉,但而家兩邊都落唔到台,都唔知點先收到科
其實互相睇唔到啫
SP同膠攝互片係佢哋兩邊之間私怨嘅事,話之佢哋出嚟隻抽互相打死對方

佢而家拖埋件無辜嘅𡃁妹落水已成事實

咪撚以為淨係del咗po後唔出聲就當無咗回事呀,至少要同條𡃁妹道歉同埋要佢叫班狗收皮
連登喺到不停講,都有機會做成二次傷害

講完我想講既野喇,我都唔會再留言推po
冇證明果陣就話冇人傷害 到有證明果陣就拉晒兩邊落水一齊話錯
依件事sp做錯就做錯 點解到依一刻都仲要咁樣去撐佢
點解你同左膠默認其他人撐sp
你個狗眼就真係睇唔到囉
因為你老母痾你出嚟嗰陣痾漏咗對狗眼俾你呀嘛
快啲縮返入你老母個狗閪窿入面摷啦
我開呢兩個post 既心態本來都係食花生睇下兩邊互咬,但見到Stephen呢個行為真係睇唔過眼要出聲...
Cool down 唔係等於佢del post 唔出聲就當冇事 (同埋佢唔係唔出聲, 佢係自己個 fb page 仲好開心同佢d fans 圍緊爐)
已經唔係講緊支鏡呢個問題。係講緊 明鏡製作會社 Spiegel Production Stephen 呢個人 人格幾有問題 呢樣野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞