Stephen 今次算唔算又挑起火頭 [2]

975 回覆
2 Like 14 Dislike
即係為求達到目的,犧牲一個唔關事嘅妹妹仔都在所不惜啦,點知效果同估計完全係兩回事,俾人屌,結果要del po
但又繼續扮無咗回事,唔肯同條女道歉
你唔好咁啦
你都唔想人哋屈你係膠攝啲人
客客氣氣咪大家討論下囉
巴打和氣啲啦
唯有係講 為左追擊,失左理智
條撚樣就係屈唔到人mihk
老羞成怒 咪打第二條線又拉去話人係藍屍
搵番上年哩條同膠攝有d關係妹妹嘅片出氣囉
好嬲好嬲巴打
問題係佢地已經係早兩post已經屈左我係膠攝人
我本來都好聲好氣嫁
以為自己打左個好靚既曲線球,點知曲到打番自己
冤有頭債有主
係咪真係呢個巴打講你先
show me , 我就冇講過你係膠攝人既,而家你學SP 咁拉左我落水,條數點計先。
而家我就係果條女
同意
好似三島 都只係追擊c 記打手
其他人唔關事
唉呢度咪就係咁囉
懷疑永遠呢啲post係40% A打手 40% B打手
20% 真心討論嘅就捲入咗去兩幫打鬥
巴打心水清
我話佢係洗地佬
冇錯wo
你下下陰啲陰啲 明讚暗踩
sp出post話妹妹 竟然話膠攝責任大啲
咁仲唔係洗地?
你睇清楚我啲post講乜先啦唔係單純話膠攝責任大, BTW 我係兩邊都有踩。
屌你老母臭閪啦
條女本來都唔關事都俾你擺埋上枱,仲唔係受傷者呀?
人哋ig都po埋講明唔想無辜捲入件事

即係本來你想強姦條女,但好彩有人發現即刻縮,你強姦唔成,上庭同個官講話你仲未扯甩佢條裙,未入已經俾人發現後縮咗,無受到肉體傷害,所以強姦唔成立呀?屌你老母啦,呢啲叫意圖強姦因姦不遂呀

SP今次擺人上枱,點知俾人屌發覺自己柒咗,已經del po,你哋再話條女無受明顯傷害,同意企強姦但因姦不遂一撚樣咋

賤賤種

你真係好識語言藝術
講句唔係’單純‘話就叫解析到
咁有幾複雜咁話?
哩件事點都唔會係膠攝有責任下化?
你唔係洗地佬 哩件事責任會拉到去膠攝度呀
咪玩啦 唔好混淆視聽啦
你睇返條友哩幾個post講乜啦
擺明係混淆視聽多過真心討論
條友係Mihk個問題度
‘講到就算法例合資格‘我覺得’咁都唔係mihk’
佢真心討論?
比人貼返出黎啦, 覺得放其它人上枱有問題所以出聲果個責任反而大d, 因為佢地唔出聲就冇咁多人知個女仔比人放左上枱?你呢個d 乜撚野邏輯黎你唔去睇返stephen 個原post capscreen del 之前有幾多個comment? 收皮啦你
根本佢就係講一大段嘢扮有邏輯
其實係混淆視聽
扮中立陰啲陰啲撐sp
俾佢啲語言偽術呃到d巴打
睇清楚佢打啲嘢
條友根本就喺度無限兜圈spin
件事柒到冇得兜就拉埋膠攝果邊落水扮中立
Sp永遠處於不敗之地
又拉埋兩樣野一齊講 條女自己話唔想成為話題,咁膠攝都係推手
收皮啦你老母臭閪

你得個連登AC,無名又無相
俾人拉落水啲人根本wfc,有啲咩影響

但條女有埋片有埋樣有埋ig,已經好多人知同討論,邊個傷害大啲
喊出黎 ,屌左SP 咁耐都比人話我係打手
總之而家有既資訊我唔認為膠攝冇責任。
本來我主要目的都係純粹狙擊奸狼犬同 reganlam呢件支那犬,但見呢件賤種可以去到咁撚無恥,又玩倒果為因,癲倒黑白,意圖將條女係受害者老屈變加害者咁我都忍唔住都要屌到佢閪反
咁條女係邊個擺上枱㗎?豬閪
條女段片俾邊個po出嚟俾人討論㗎?賤種

責任點睇都係擺出嚟嗰條友先啦屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞