Stephen 今次算唔算又挑起火頭 [2]

975 回覆
2 Like 14 Dislike
係 放下身份跳入泥坑

不過膠攝由YouTube、自家產品、到學生都係柒
入左泥坑 驚花生指數下降
真心癲咩撚野macketing 黎

我咪又係比班賤種咬
我一開波已經講到明,膠攝唔抵幫
不過豆豉佬做評測好撚偏頗,唔值得信
結果已經比人圍住咬

e家比人笑焦都唔撚識對話人支鏡唔sharp
然後cap細圖又話人唔sharp

到底係真係唔識對焦定有意為之 ,我就唔知啦
水平相當先可以長食花生,之前一面倒根本冇話題
即係你宜家已經玩到要屌鳩埋其它人啦?總之同膠攝熟就要屌埋? 食花生還食花生,個細路女好似係無辜嫁wor
我做咩要屌佢?
我都燉佢慘 跟著個三件
放下身份 邊撚個呀睇到人地咁高?
SP自己都唔會咁樣講啦
SP 骨子裡都係八婆底
家豪以前學生出嚟創業
係膠攝間唔中提吓個名幫手
都要指桑罵槐搞個妹豬
已經唔關枝鏡事

為私怨做到呢個地步
就真係賤格咗啲

今日決定兩邊都Unsub晒
專心睇返 Kai、Lok 同 DP Review TV 之類好過
睇膠攝page d留言就發現原來真係有班為鬧而鬧或者識少少扮代表嘅人
手動鏡話去睇exif見到張圖開f4光圈影都有
話時話!唔係話有人報咗海關拉鳩膠攝嘅咩?點解好似無咗下文嘅喂?
滅滅聲
冇睇個post 一排
d 言論真係精彩都呢
唔係屌人係stephen 忠粉
又話人post 人d 片仆街
大家各出奇招
仲有人話拉埋政見唔岩
仲有人話stephen 唔兼
暗示膠攝好黃

兩邊都係到洗地
其實膠攝垃圾我估大家都agree 既
佢地口中各有各做 但長期係自己channel
單打人又真係有眼見

之後Stephen share 左 某個政治團體既人
見到膠攝變成噤 有d失落
佢都照抽水 之後見到原來係公眾人物黎就笠水
個個勇士就真係用左自己一生既代價去反個政府啦

你問我stephen 可能都係忍唔到先屌9 人
又同佢直接開post 互屌
但膠攝次次都單單打打又想點計先
當然大家討論既時間都係cherry picking
一定搵d 岩自己立場既pt 去講
依個就一定嫁啦

依家件事我我係覺得花唔花生已經小事
係原來膠攝只要有權力 佢就會del 人commemt
同block人 仲好似好得意噤話我依家unblock返你地啦 hahahaha

膠攝黃又好 藍又好
佢係佢fb page出個 講unblock人
叫人好好珍惜言論自由 依下已經夠仆街

即係原來係佢fb 講野係要佢censor 過
覺得合理先可以現
唔鐘意既就滅聲 block人
我依家unblock曬你地啦
還你地自己啦 d user 係唔係要跪拜佢?
成件事大家可能覺得佢地笑笑口冇咩野
但諗深一層佢地仲仆街過777
起碼777都唔恉笑笑口唔會同梁天埼講好珍惜你既自由呀~

如果噤既channel 你話係黃又好 真話台又好
我只係覺得好恐怖 依三個人為左金錢真係咩都做得出
我繼續sub純粹係望下D標題睇下幾時有花生食
兩邊都無再睇了
唔好踢爆佢地啦
我靜係屌下豆豉佬sp人格有問題
一句讚膠攝都冇講過
就咬到話我係膠攝kaho
你話哩班友係乜料 明眼人都知
班友同佢主子真係一樣格好撚鍾意屈人
上面見到條on9話豆豉佬放下身份同膠攝屌

Go_Marine條友d like數次次都係無啦啦一野就跳到 7-8
次次打一大段野以為好有point果d
留意左好多次都係咁
三島八一巴打真係講得岩
每次一po三四篇回文既人講人七八
你自己講最後一句係乜? 失左憶?
話佢柒都唔得? 咁惡架衣家?
又搬言論自由出黎?
Sorsp我當普通channel
我以為膠攝係笑料channel 冇諗過膠攝係連登咁高地位

我錯
屌埋其他人真係on9, 我想睇佢兩邊派花生姐, 但都唔係想佢地影響到其他唔關事既人。

(下次去沖下菲林支持下妹豬先)
咁你就唔好話自己冇屌佢啦
話時話!膠攝三個偵探個個post都話搵到sp分身 點解好似無咗下文嘅喂?

好吊癮 我最鐘意睇呢啲 爆盡佢🤝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞