Stephen 今次算唔算又挑起火頭 [2]

975 回覆
2 Like 14 Dislike
冇辦法因為你既智商理解唔到咩係必然關係我問咁多就係想知SP個post 同個女仔受傷有冇必然關係,咁冇人因為呢個post而攻擊個女仔,即係冇必然關係啦。咁個女仔受傷就唔一定100%直接由SP 造成。
所以我認為唔只一方有責任。 完。
你自己理解下

係人都知我話SP 有責任又點係洗地呢
你扮中立
你將自認為受傷唔當係受傷
就咁
SP唔係不嬲都無乜Sell道德咩?佢無需要理網民反應喎。
支持佢繼續單單打打,道德高地留番畀人。

如果我咁都叫打手,咁SP 都幾失敗
又真 ,反正佢都搲爛曬塊面,根本冇打算理你班人點屌佢
呢單野都幾痴線,唔知 龍友, 呀零果D幾時頂唔順要割

應撚左我上面先
post埋d洗地圖
中立持平手

屌撚完人 打句冇問題 cap番自己當冇事發生?
學你個sp一撚樣 delete左扮冇事?
講真,對佢哋嚟講小事,可能對女事主都唔係咩事
係連登仔搞大件事
問咁多唔睇自己爬咩
無人因為呢個post而攻擊個女仔?你自己爬多次文先啦
有巴打貼埋比你啦,你睇唔到啫
本身可能真係唔太影響個女仔既,但係之後連登仔真係放到好大,當然包括我,所以我都係要同佢係呢到道歉既,之後唔再圍繞個女仔討論,sor
本身任何野放上網都有正負評,甚至佢自己放片都可能有
如果有人唔合理咁屌佢,我仲可以幫手還拖,包括上面嗰個都被人屌啦,屌完仲被人講假中立

但係還原番,係咪依家唔理正評負評,凡係同個女仔有關都唔講得啦?
女事主出撚埋story 打千字文
你都可以講對女事主「唔係咩事」
你個人真係無乜同理心
你份人賤撚到
去到呢個時候都想屈大家有份傷害個女仔
呢個我又真係認冇同理心我比較傾向實際影響多過個事主點樣諗。
人地搵我訴苦我都成日直接話番人地,下,咁少事就唔開心係你問題啦。
可能因為咁冇女埋身
知啦
你仲PO唔止一次
女事主話休息
你就仲傷過女事主
SP係失敗!好符合
我真係以為我去錯地方
十大女攝嗰時日日屌人唔見咁多道德魔人
所以我都係貫徹,搞大佢,搞到SP公開道歉
我幾時po過
好,唔提女仔咁我就提你,睇下你有幾多次提個女仔啊下

#445 23 小時前(1)
我同樣認為個女仔實際上冇受到乜嘢傷害,亦都冇人批評佢。但係佢又自己企出黎話自己係受害者, 然後膠攝就借題發揮。

#452 22 小時前(2)
定係其實係有班人因為SP 個post 知道有呢條女,然後話個女仔冇料之類? 我冇跟到真係唔知

#461 22 小時前(3)
真係柒,唔知條女係真係受到傷害,定係扮受害者幫膠攝啦。但係SP 真係好撚ON9, 明知對家都係冇咩道德,咁樣比位入
sofar, 條女呢單野, 我覺得膠攝責任大D,情況就係明明佢地可以唔放大黎講,都冇人會識條女,但係佢地point out左出黎反擊,結果條女變左炮灰。
(spin去膠攝責任大D)

#464 22小時前(4)
咁佢又唔係屌條女, 佢屌西九條片姐
咁條女都係冇被攻擊波

#468 22小時前(5)
我睇唔番D comments
想知D fans 點批評條女

#471 22小時前(6)
唔可以咁比,刑事本身係有受害者,但係呢單野 我未見到個女仔到底受左咩傷害,我出左三個comment都問緊人知唔知佢受左咩傷, 但係都係冇人答到我。

#474 22小時前(7)
如果D fans 真係攻擊個女仔先, 咁我覺得個最大責任就一定係SP 到。
已經有巴打貼左有鐵粉燒埋膠豪學生=女個女仔,咁以為會完啦?)

#481 22小時前(8)
我就係唔明 點解會燒到佢, 上面有巴打話有SP fans 攻擊條女,但係我跟唔切睇唔到個post.其實好重要,因為 成件事如果冇人攻擊過條女 ,咁所有咩“搞細佬女”“燒埋條女”既批評都唔成立
(又loop)

#482 22小時前(9)
表面證供,因為我sofar真係搵唔到,有人comment 攻擊條女。

#495 22小時前(10)
如果條女係唔想暴露比大眾討論,我覺得係合理,但係問題就會變左,邊個係推手,我個人認為SP 一定係錯左,因為開左個頭,但係膠攝如果出發點係幫個女仔,點解又會出post煽風點火。
但係個女仔IG story 有一句話,踩一捧一即係話有人踩佢,咁即係佢覺得有人批評佢,又loop番上去

#501 22小時前(11)
如果個point 係條女認為自己係“風口浪尖”上面就係傷緊傷就講得通既。
不過佢個IG 又唔係咁講, 膠攝既行為都唔支持既個講法。

#506 21小時前(12)
巴打唔係講緊呢樣野 ,佢係想講SP 真係好柒,條女真傷定假傷博同情,最尾都係SP 輸。
上面我地係討論緊SP 出post之後, 個女仔有冇小題大做/扮受害者,膠攝有冇做幫兇。
改變唔到SP自掘墳墓既事實。
(仲話無spin去個女仔有冇小題大做/扮受害者,膠攝有冇做幫兇??)

#513 21小時前(13)
每個人著眼點唔同啦,我覺得條女有冇真係受傷又真係好重要,始終對家既批評都係圍住傷害左條女。即係你所講既第三者。
如果呀,如果條女真係其實冇乜野,只係借題發揮,咁我又唔覺意條女值得幫而去因為條女屌柒SP?
(再問條女有冇真係受傷又真係好重要)

#518 21小時前(14)
所以咪問有冇人知D comments 講左乜野囉 ,都冇人答到我如果個個都話有人批評條女, 咁咪證明條女真係受害者囉
(唔想再講,一早有鐵粉話膠豪學生7)

#521 21小時前(15)
但係我真係唔明點解D 死忠要去攻擊條女,OR 有咩好攻擊? 好地地屌條片唔好?
(又拉返去個女仔度問點解受攻擊,唔好屌條片?但而家係邊個一直提??)

好啦,我都懶得CAP另一位同你一齊追問既留言
淨係你一個人係尋晚兩個鐘內,
就一直問成15次都係咁問個女仔:
點解受傷?
有無扮傷?
膠攝有無幫兇?
comment又點傷到個女仔?
條女有冇真係受傷又真係好重要?

本身#445之前都係講緊SP單野
咁而家邊個係咁拉個女仔黎講啊????
邊個連登仔將個女仔依個問題放到好大啊???

仲好意思問女仔有冇小題大做/扮受害者,膠攝有冇做幫兇??
係咪仲想講話大家因為答你所以我地都有份傷個女仔?而家邊條友係咁問啊??下??
都係3個字分唔到
好,依家開始關於個女仔唔講得
一講就當傷害左佢
我第一次見有人咁ON9 會將一件第二日先得出既結論,追溯番第一日問你先點解咁講
唔講以為自己上左國安法法庭。
見到果2條友一唱一和真係好好笑
尋晚已經唔少人吊緊你仲乜係咁focus個女仔啦?洗而家先追溯咩?
我而家cap返晒出黎
係因為你"又想"spin到係成個連登問題唔係你嘛
我咪好心提提你邊個一直提個女仔囉

點?夠清楚未?仲有唔好又拉去政治國安啦
唔係唔記得SP前排拉去講政見藍屍扣晒分啊?
呢個世界只應有讚美

一啲傷害都冇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞