Stephen 今次算唔算又挑起火頭 [2]

975 回覆
2 Like 14 Dislike
真 點解條女會覺得係燒佢令佢受傷
sp條友次次都係開個頭打個刷邊球
之後引你地班死忠去做醜人工具人網軍攻擊人
都唔係第一日o既事啦
次次奶野佢都係扮到唔關佢事咁 因為佢下下都係刷邊球
人格賤咪就係哩d囉 正一偽君子
佢係勁在有班傻仔死忠聽佢老點 哩下係勁
咁...
唔知個故事....

點解你又會係上文講到個女仔"實際"上冇受到乜嘢傷害,亦都冇人批評佢。但係佢又自己企出黎話自己係受害者

啫係你都唔知個故事但又知個女仔"實際"上冇受到乜嘢傷害???
究竟個故事係點有無人可以解釋一次點樣令佢受傷
哩個巴打不嬲成日扮持平
次次陰d陰d撐sp插膠攝嫁啦

我而家仲叫佢係巴打
因為佢係果班友度叫做理性d 仲可以講到野先回佢 希望佢回頭是岸
我就係唔明 點解會燒到佢, 上面有巴打話有SP fans 攻擊條女,但係我跟唔切睇唔到個post.其實好重要,因為 成件事如果冇人攻擊過條女 ,咁所有咩“搞細佬女”“燒埋條女”既批評都唔成立,反之,如果真係有人批評條女,成個故事就唔同哂,SP就真係仆街到冇人有。

所以我先一直問人知唔個條女受左乜嘢傷。而家我只係睇左SP 個post 我又唔認為攻擊條女係合理行為,所以我係真心唔明。言而SP del左post ,真相可能真係冇人知,可能SP 想毀滅證據。
表面證供,因為我sofar真係搵唔到,有人comment 攻擊條女。
回頭是岸
駁唔到人論點就block左人既人話想人回頭是岸
我都解到口臭。唔想再講
咁想擺上台都話影響唔到個女仔

不過唔知點解咁既結果我都預估到一定合理化

人哋ig都po埋出嚟講咗啦!盲閪
又選擇性扮睇唔到呀?
幾個程度啦
條女都講到明唔係咁想暴露係大眾討論先離開youtube
Sp借攻擊膠攝放左人上枱但冇攻擊人+後尾del po,可以叫做柒左
Sp真係有fans攻擊條女搞到膠攝要出聲幫手先del po就真係仆街了
無啦啦俾sp擺上台 變咗攝影界公眾人物仲唔夠?
所以咪即係女仔唔屌得(其實都冇屌佢)
屌錯就道歉,咁簡單囉
你咪答左你自己囉

SP放片,"如果真係有人批評條女,SP就真係仆街到冇人有。"你咁講係咪先?
啫係個問題就係SP放片目的係咩?咁多條無調色既片硬係揀膠攝有關既黎講?
你自己去西九龍個YT睇啦,大把無調既唔揀,係揀佢

咁SP個目的係咩啊?真係咁天真?咁單純?咁岩?揀果條片???問心???真心????
都係果句,就算無人抽個女仔都好,放片既人目的係咩先係重點囉

掉個炸彈去人度,個炸彈唔爆無受到傷?掉果個人係咪無問題?
總之唔理條女真受傷 假受傷
你放人上台 已經輸左
就算係扮受傷 都只係跟住副牌打
再追落去都番唔到身
邊個拍就真係唔知
只係個個講條女係家豪徒弟
就好似之前mihk果下拗唔到
就係咁spin第二度繼續拗一樣

但係估唔到佢哋今次為咗洗地連良知都冇埋
合理化埋呢一件事
你話冇打手我真係唔信
好似stephen 做乜野都啱, 就黎變撚埋聖人,乜野出post 其實係幫你宣, 佢d fans 為左撐佢真係乜野都講得出 柒左呢個位咪認左佢囉,就算膠攝d fans 都會覺得佢地3個有位係柒嫁啦, 我都唔知係stephen 無啦啦搞埋個 女仔呢一part 仲有乜好撐
po片個下哩1round已經輸左
係輸多定輸小
如果條女係唔想暴露比大眾討論,我覺得係合理,但係問題就會變左,邊個係推手,我個人認為SP 一定係錯左,因為開左個頭,但係膠攝如果出發點係幫個女仔,點解又會出post煽風點火。
但係個女仔IG story 有一句話,踩一捧一即係話有人踩佢,咁即係佢覺得有人批評佢,又loop番上去
到底真相係點,好亂有冇人cap左SP 個post?
正解,主動權係人地到
收皮啦支那狗 reganlam
嗰頭拎共產黨嚟比喻膠攝,拎毛澤東嚟比喻條女
呢頭又玩拎林鄭嚟比喻條女
乜條女有林鄭咁嘅本事挑起攝界大戰㗎?原來今次風暴係條女挑起先㗎?屌你老母啦賤,無恥到你呀

林鄭係害到全港鴨毛鴨血,網上俾人屌係應該,無資格叫網絡欺凌

條女做過啲乜害過咩人要俾你班賤種將佢貼出嚟講,因為佢係膠豪啲前學生?而家玩到人哋聽日唔敢開舖,今次呢單就真係網絡欺凌啦

夾硬扯埋林鄭嚟講
你唔止弱智,直頭係仆街冚家剷嚟呀支那狗 reganlam
咁插條片做咁既樣又唔係真係插條女喎
唔通講無線拍套拳皇好柒,就等同講黎耀祥好柒?

不過呢度我有真係有個建議,sp去幫個女仔間鋪拍番套片,兩邊宣傳又唔“傷害”個女仔,雙贏啦
班sp fans 死忠係唔會睇到哩d
見到呢啲會變晒呀叻
其實條女自己出嚟講受傷,咁就一定要del post架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞