長文慎入,有無人對apple慢慢開始失望......

1001 回覆
1587 Like 332 Dislike
通常係自己share俾自己其他device

有一排成係出面用Macbook, 個wifi斷撚到我燥
XR轉12,但係覺得12電都夠用喔。
XR真係巧能重
自從apple 俾屎窟鬼揸旗已經變咗間垃圾公司, 同steve jobs 返去救亡時的apple 一樣咁差, 只係steve jobs 留咗好多遺產俾隻屎窟鬼玩, 所以仲keep 住風光
ipad pro係會打斜都會解架師兄。。。
12又加返
呢樣野係其中一個令我放棄iPhone 既原因

真係頂唔順要將主力sim 轉返去用android

android+ iPad 夠cover 所有野

iPhone 唔係必要
賣品牌
賣信仰
其實Apple真係唔適合你
又或者話對「最新科技」有追求其實Apple真係唔適合你
Apple係要適應佢嘅生態 唔理出面其他廠節奏 然後到佢出嗰樣科技嘅時候先會覺得正
師兄,我掩護你先,快d走,係度講真話好危險
Iphone真係停滯咗好幾年
反而mac有m1做下突破
電話其實無咩大理由要換
真係唔知點解咁簡單功能都寫唔好
唔徹底熄wifi,會一直search wifi訊號
搞到食電咗
師兄坐咗幾耐, 螢幕指紋技術用咗好多年喇喎, 係iphone唔整炸
其實算唔算已經到左手提電話發展嘅樽頸位
搞極都係差唔多
高科技D 唔代表一定正野
事實證明極多用家都係想要返TOUCH ID
而武肺要戴口罩都係直接SHOW左FACE ID 既缺點
失望你咪直接send email比gay cook 囉
喺度嘈把撚
以前iPhone 4嗰個年代就係而家呀豬呀狗個個都係用iPhone
我好撚憎iOS 無得delete wifi record

佢又唔俾人熄左個wifi 喎

成日connect 左個唔想connect 既network

真係食撚屎架

話IPhone 好用個班人真心唔知係度諗乜
最初係要keep 撚住開俾佢air drop , 你off 咗用唔到就唔會sell 到佢呢個嘅功能
問題有兩個

一係極易壞,基本跌大力少少玩完,越精密嘅野就越易壞

二係我控制唔到幾時要解鎖,樓上有講

最重點係用屏下指紋就完全慳位加安全又唔易壞,點解要搞呢舊野呢,而且無得俾人選擇,an機都有人臉同指紋選
咁可點樣stop到
成日detect wifi都會浪費電力吧。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞