長文慎入,有無人對apple慢慢開始失望......

1001 回覆
1587 Like 332 Dislike
用乜 9? 用 Android?
冇用過 Android 等如冇錢?
你都好撚 on9 吓
Apple 其實咁多年嚟一手改變人類生活習慣嘅其實好少,通常都係將一啲已經初步發展好嘅嘢做好發大+逼鳩人用逼鳩人跟佢

以前cut flash推html5, 電話一體化唔俾換電,touch id, 近年真無線 cut 3.5, 去到買電話唔跟插蘇,都係佢地大力推動去真正改變人類生活習慣同行業做法,而唔係只係當一個功能咁去做
唔會煩
samsung 手機拍住apple野仲好過佢原廠
之前一直用iphone 兩年前轉左sony xz2
宜家電量仲玩到一日 自己本身又冇乜功能要追
iphone 又冇咩突破 可能下部都係索尼大法算
on9得過你
睇下打手文就發表偉論
請問有邊款技術係百分百完美, 全世界一面倒好評?
有差評就唔洗用嘅話你不如入番山洞住啦

所以話你idog真係無錯
無啲個人主觀感受
人地寫兩篇飛機文你就衝出黎護航附和
唔去諗下件野適唔適合用家之餘又唔去試就on99跟住屌

各大銀行都支援3D屏下指紋做生物認證 手濕手乾又用到
可以點唔入流法?
你條on9慢慢係街拉低口罩/打password啦
突然醒起其實apple pencil 都係,stylus呢樣嘢一早就有,SJ早年屌過電話用stylus on9點解唔直接用手指

不過之後出apple pencil唔係俾電話用而係iPad用,出嗰年嚟講apple pencil 其實都叫做到頂尖水平,係對撼緊wacom 嗰啲畫板

身邊好多人畫畫/做紋身起圖都係用佢,只係唔算大眾市場,同埋iPad pro先用得
後嚟下放俾普通iPad, 又越嚟越多人用嚟jot notes 嗰啲先興起啲

但支筆個價真係
枝筆係貴,但值嘅
請睇我置頂回覆,block 左佢
你冇睇過人哋技術分析就話係打手文, 不如你講句連登你大晒好過啦, 仆街呀~
你大哂啲 未用過就屌
打手技術分析>各大銀行保安部門
又係唔落場踢波就冇資格講波嗰啲 on9 仔
你而家係唔去幫襯餐廳就寫食評喎on9
科技技術係咁就係咁㗎啦, 係高技術就高技術, 冇咁高就冇咁高㗎啦, 過到銀行嗰關又點? 銀行要求一定高過 Apple?

食評有個人觀感, 有個人口味, 點同呀??
高技術又點 一定好用啲 適合用家啲?from打手point of view?

你代表apple定係有apple官方發言話屏下指紋唔夠高技術?

定係你信篇打手文話唔夠高技術所以FF呢個就係真正apple唔揀嘅原因?

不過都明嘅 用不到的技術是低/不成熟的
希望你繼續係街拉低口罩/打password用ebanking用得開心啲
An錶錶面係傳統嘅圓形,電大,唔駛日日叉
但係唔及得Apple Watch咁全面
無得用Google Pay、八達通

唔係我話,係An人自己講
非中資牌子 智能手錶推介
https://lih.kg/hfzhuS
臭你又奶
生態系統有邊間好過Apple 既你話我知
我轉
帶寬
唔講偷資料
咁仲討論黎做咩
你講啲更新係軟件啫
點解硬件都咁差先

利:全apple peripheral devices 但三月前已轉會an,非常開心使用中
從未用過i乜
啲idog係咁
android永遠都係垃圾
食古不化
你有d咩要生態去做先
ipad pro 加mac加ipod嘅我自己

an手機轉做主力
值啊,1代嗰時果斷跟iPad Pro入手
2代就無追了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞