長文慎入,有無人對apple慢慢開始失望......

1001 回覆
1587 Like 332 Dislike
APPLE唔岩樓主用 建議樓主用2-3千蚊機IS OK
然後失望曬嘅人就一係轉曬會,一係繼續屌住apple老母咁搵折衷方法用落去
因為Tim Cook條柒頭囉
話無分別嘅一律建議驗腦,仲stubborn過muslim
求個舉個例子

實際上定期要出入幾個唔同office,有地方要用wifi 先穩定

無history control
要我自己逐個within range set auto 同forget?
唔好講笑啦

你話要我接受呢個係sj 留落黎既“優良傳統”
可能你逆來順受啦,我就衝口而出借機屌老母架啦
屌佢老味三年前後嘅野用落基本一鳩樣

係ipad開左file叫終正常返少少
又係個句idog經典答案

用家問題
你都仲係未明我講咩
我唔係話閹割功能係“優良傳統”
更加唔係defend個on9閹割
屌老母好合理,深思熟慮唔係衝口而出都屌啦
純粹你之前個例子太on9我先回下
唔使舉其他例子架啦,其他人啲例子一早係人都知咩事
最簡單應該都係用番Google Drive, Dropbox嗰啲
如果iCloud容量唔係問題都可以用iCloud drive
我有時過嘢落公司部Windows都係咁做
其實我個個reply 只係想抽水屌你老母唧
好正常
cache位先導出到架

btw你用pc搞?

iphone個仆街lightning害人不淺
以前年年換iphone
而家好辛苦終於兩年無換
睇下部XS MAX頂到幾耐
完全唔知換黎做咩
外觀一樣樣
WIFI多5G吸引唔到我
手機驚又無咩興趣
忍一年換部android 旗艦試下
仲有flashlight
其實本身wifi原意都預你係常用地方先會用,但大把人出街咁啱行過又連下啲公廁wifi搞到save落一堆,下次經過自動連咗又屌
點解咁多人鐘意用apple野又唔了解下apple理念

用得apple野仲當自己係客有得揀係咪on9?

不嬲apple就唔當用家係客,佢哋覺得用家只係「想要」而唔係「需要」,用家係無能力identify到自己「需要」啲乜,所以佢哋會憑藉自己既判斷認為你「需要」啲乜就塞啲乜俾你,你講乜都無用,簡單啲講,佢係主人你係狗,佢要你轉左你不能行右

用得apple仲想有得揀?果然係idog,弱智有樣睇
想等下d黑科技
又唔係平
升級下電腦好過
iphone 充電慢撚到on9 60hz mon lag到on9
我部an機0到100 充電 16分鐘
faceid放喺張枱已經解唔到lock
而且成個流程要拎起部機對角度>撳開mon掣>解lock>再拉上去
touchid又唔使對角度又唔使撳開mon掣,未望到個mon已經解咗再入埋主畫面,faceid根本起碼慢兩拍
仲未睇到an機有啲咩創新嘢
其實係iPad Pro 有得開60fps慳電
一開就睇到分別
如果唔用iphone 有咩其他機好用
用左iphone好多年,冇咩留意其他
依加win10學埋ios d衰野,問都唔問就拎走你想用既function
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞