長文慎入,有無人對apple慢慢開始失望......

1001 回覆
1587 Like 332 Dislike
啲用家走哂令apple知驚都係群眾壓力
XR啱啱出俾人屌貴
銷量差到apple要搞trade in優惠先叫正常番
後繼嘅11直頭減價
所以樓上個條撚樣正一on9仔
apple用家集氣屌先係正途
唔係呢種出乜都買嘅on9仔
佢講得衰啲啫
即係叫你用錢投票逼Apple直視問題
Apple發現佢啲嘢冇人買就自然會改
新個pro一邊屌ipados 一邊賣斷市,咩玩法
唔知係咪更新左 keep住用都會成日斷
sor
全面屏
係螢幕

iPhone有啲似Switch
硬件上唔係俾最好消費者,係其他方面補償返
收皮啦AN俠
可能我冇乜同人share wifi 所以無呢個問題
share wifi每次都好少一開就連到,呢個真係
仲要成日斷,或者一行開/ 熄mon開返就連唔到
咁iPad休閑娛樂係好正嘅
我用iPad多過用Mac

不過iPadOS15出咗之後坊間啲熱情都淡咗好多
應該好快會有貨賣
佢講「XR & 11減價」嘅故事咪就係想講「屌apple係冇用,銷量差咗apple先會驚」
你 睇你樓下33個位,sosad
Lock Screen 個camera 可以disable 未?
咁佢出部pro同部普通機一樣
點說服人買pro先
究竟pro係邊
share wifi 同 app store難觸發自動更新 其實係同一樣原因
就係apple想令個ios慳電啲,用細舊啲嘅電池,嚟整薄部機...

當然,慳電最大忠臣其實係soc,apple silicone嘅細核效能好,功耗又低
所以ios搞咁多奇怪慳電設計係矯枉過正
樓主會唔會轉and?
認同,m1好抵玩
咁你賣
左iphone未
一sense到巴士wifi就同我自動開返wifi connect
手機可能
但電腦平板唔會
但an平板都好難買得落手,用緊手機級soc
本來仲寄望緊arm v9新公版架構,結果都係失望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞