長文慎入,有無人對apple慢慢開始失望......

1001 回覆
1587 Like 332 Dislike
6. 好同意,audiophile 一定唔會用 built in 3.5mm 一定會用 Dac,對音質無要求就 BT 方便,3.5mm jack 依家真係非必要存在
最有機會撚得掂咪係Apple
朱閪伯格未整好件產品已經諗人緊點加廣告
870,144,amoled,8+256,$2XXX
我會轉交有關部門處理
唔緊要
apple繼續整唔到我咪轉可以實現奇跡嘅an機
不過oculus quest陰啲陰啲都搞得唔錯
而家平民vr差唔多一定係佢
希望apple快啲出部打鳩佢
same 用shortcut熄完全冇問題
其實佢知唔知an個機背,機側同屏下都咁輕鬆解到
班iFan覺得責任全在買方

死窮鬼唔肯全面投入Apple ecosystem,唔肯年年換機。再話4GB RAM好夠用,microSD冇撚用,60Hz好夠順,iOS超易用,Lighting好好用,touch ID好危機,用Pin登入就好方便。用過iPhone就唔會番轉頭,番轉頭嘅都係on撚9。有iPhone就唔撚駛買相機,相機撚都係on99。只有狗先用Android

都唔知班iFan做乜撚嘢
iPhone SE2 冇呢個煩惱
點解咁問
我用SHORTCUT係真熄WIFI
不過, 我用SIRI 熄多D
傳緊 iPhone 13 有 屏下 touch id + face id
up 咗 14.6? 有BUG 喎
Samsung Dex (Snapdragon 855支援1080p,865+支援1440p,手機變touch pad,配Smart Monitor更佳)

以下只限最近一兩年出嘅Samsung電腦(?)
Studio Plus (剪片)
Second Screen (Audit狗適用,有S pen就Design狗都啱用)
Flow, QuickShare (過files)
機側touch id 明明n 年前sony 已經用緊, 有幾奇蹟
機背做touch
側BUTTON 唔好用
M1功耗低咪唔可以唔使風扇
依家市面上有幾多部PC係用ARM CPU?
笑咗
Xperia好似年年都蝕錢
日本人都唔支持祖國,用iPhone多。Xperia去唔到經濟規模,容易蝕錢
上年已經有返利潤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞