長文慎入,有無人對apple慢慢開始失望......

1001 回覆
1587 Like 332 Dislike
an個face id根本無保安主用
呢個真係堅on9
次次用都好火滾
咪講咗 Apple 認為傳統 Touch ID 係低階過 Face ID, Face ID 同傳統 Touch ID 係唔會同時出現喺旗艦機種, 除非有 mon 底 Touch ID

你可以唔認同呢種價值觀, 你唔認同即係你唔適合用 Apple, 用返 Android 罷啦
痴撚線

屏下指紋解決到嘅野講到咁撚複雜
eco system 緊係建基於同一brand既野啦
唔明你意思
呢個時候120hz先係 innovation😂
簡單啲來講iPhone冇嘅就係創新
對於 Android 嚟講就係
所以嚴格嚟講我唔會覺得Android個面部解鎖係offer緊多一個選擇
因為安全性太低
根本唔應該用
正如我都覺得iPhone依家可以用Watch解鎖係好on9嘅事
連apple自己都default唔著+唔俾你銀行app用
淨係呢兩個point都吸引咗好多人轉會,

除咗你,

因為你唔駛外出,500mah都夠用,打傳說,玩what's app就得,老實講iPhone 3G都夠你用,呢世都唔駛晒錢換電話,幾千蚊好貴架
其實我部iPad同MacBook都係靠xs Max做hotspot
我自己就未接觸過會斷線嘅情況
a52幾時出
iphone幾時出呀 傻鳩
你唔明就屌人複雜
唔好意思我認真咗
Iphone3g 仲support到傳說咩😂😂
唔洗咁老實嘅師兄
真話好難聽
你繼續,引唔到戰令你失望了

抱歉
用家問題
當拎張 2D 平面相出嚟都可以過到骨, 仲有乜好講
8先係王道
Samsung都識整個指紋係mon到
Apple就玩apple watch解鎖
SAMSUNG 嗰種 mon 底指紋, 對於 Apple 嚟講根本唔合格, Apple 又點會照出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞