長文慎入,有無人對apple慢慢開始失望......

1001 回覆
1587 Like 332 Dislike
thx
雙修撚表示唔覺得Apple個指紋解鎖好用過三星個超聲波解鎖
屌你老母好心你唔好再係度鳩up影衰ios用家
用撚過未架,一堆廢話鳩踩人
又盲撐apple
搵咁撚多藉口兜個垃圾face id, 又叫人唔岩用就走,又係死藍絲思維
又係你呢啲唔夠人講就發癲嘅死傻閪
iPhone 部機越出越重都好不滿。部12 pro max 重到。對比s21plus …..
iPad Pro 理論上過資料應該快過任何機
睇睇下其實佢都幾似早兩三星期某P字頭自稱理性嘅會員
呢度好多真‧白卡佬
通常d post 去到2x 頁就黎料
超大隻勁多粗口
完全封鎖ed
都係會照用架啦
已經冇120hz 冇指紋辨識系統 劉海仲喺度 個相機 iPhone 12 Pro啲鬼影仲嚴重咗 好撚煩囉
Share wifi真係好撚煩,明明晨早已經開左個人熱點,但另一部電話要入控制,再重開wifi先見到+連到入去
跟手用用下閂芒一陣就自己斷撚左,又要重複多次上述步驟
究竟有無方法解決

利申:兩部都係iphone12
夠嫁,唔信自己試下
2D scanning vs 3D scanning
前者用張相就pass到
佢未識開咋?
ipad air有touch ID,iPhone無
佢正宗idog黎
人地有而apple無嘅野就話係apple覺得唔合格所以唔加 寫包單條on9用都未用過
講咁撚多iPad air咪有指紋解鎖囉,唔係做唔到,係唔撚做姐
其實iPhone 4開始已經有人屌iPhone落後
https://www.youtube.com/watch?v=FL7yD-0pqZg
通常用過先會有嗰種怨氣,我諗佢都係喺廣告見過iPhone12 ,應該掂都未掂過
唔好再覆呢d白卡人就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞