長文慎入,有無人對apple慢慢開始失望......

1001 回覆
1587 Like 332 Dislike
其實係咪好多人唔知每個Hotspot都仲有詳細設定
an機整返靚個os動畫,難度遠高於iPhone出120hz
如果iPhone出咗120hz嘅同時,an機仲未執得靚啲動畫,個體驗又會變返iPhone順

2021年,原生Android用家喜迎「回彈動畫」
https://lih.kg/2504853
你咪又係講埋啲假設性野

如果如果
仲有 你係咪代表apple定有apple官方發言話現時屏下技術唔夠高呀
先天優勢係ios底層軟件好過android 印所以大家都係120hz oled ios係會順過android
An機多一倍電有冇行多一倍先
而家係連行多兩成都做唔到好心唔好再講容量啦…
電量呢幾年早就冇太明顯分別
未出就梗係如果啦傻閪, 你唔好偷換概念喇
我唔係無試過搵cross-platform reading solution
講起Google Book就嬲 upload pdf 又話convert錯誤
剩食 epub
肯答我未呀 apple發言人
要改變自己使用習慣去就部機
未出就攞定彩先
你都真係幾撚威
你都識講對撼Wacom
你有冇去望Wacom幾錢

正常只係drop note買呢枝確實係on9
但畫畫架話呢枝野稱得上平
睇epub+sync用kindle/ edge extension/adobe 咪得
Notes呢樣野,google doc同365都有實時同步
咁唔係點?
開勿擾有通知都唔會開mon
開住mon架話你An機都要關預覧先解決到架啦
呢d本來就係用家個人問題
有無試過adobe/calibre? adobe digital我記得support epub 而calibre有app+ pc版+ extension
最衰edge而家無左原生epub,要裝extension先得,不過都算可以睇&修改pdf+epub嘅
自從由iphone 7 PLUS 升到XS MAX,完全感覺唔到Apple有咩進步,影相差唔多,速度差唔多,仲要冇左指紋

上年轉左Note20U 120hz 真係返唔到轉頭,無論APP質量定個系統,Samsung 機真係進步好多wifi dex mode好好用。反而覺得功能多到用唔晒,用左一年都未摸透
APP好重
你閲讀理解 0 分? 咪講咗係第三分技術分析
Apple 一向都係技術層面未夠就唔用住㗎啦, 呢樣又要證明比你睇先係真?
所以icloud個價值係度
iBook簡單一野sync 進度除左 amazon kindle 有近似功能之外真係無咩其他platform 可以比美
iphone睇完 imac 可以繼續果下真係馬上課金
佢摺機真係好貴,我覺得佢平啲果部好撚靚,令我諗起以前用Sharp嘅年代

iPhone幾時抄阿
攞咩彩啫, 係你自己自卑心作祟, 叫你放長相眼睇又話人攞彩, 真係 on99
屌咪即係你係到FF囉 第三第三
你個第三方有幾權威呀 睇過?權唔權威得過銀行保安部門?
其實呢下回彈睇似少事,但其實真係幾影響用起上嚟嘅感覺
你去睇下眼科先啦柒頭皮
其實佢跟機個「捷徑」可以處理到好多野,有少少似 excel 個 marco

network 果part,我寫左三個捷徑,點兩下就開到:
屋企:斷 4g, 熄 blue tooth, 駁wifi
街外:斷wifi, 熄 blue tooth, 駁 4g
街外連藍芽:斷wifi, 駁 4g, 開 blue tooth

仲可以做到好多野,得閒就開黎試下啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞