長文慎入,有無人對apple慢慢開始失望......

1001 回覆
1587 Like 332 Dislike
可惜我啲game data係晒iphone度
除左Mac用黎做嘢有可取之處之外,apple皆為垃圾。
轉到吧
ipad, mac係ok的
但iphone用到人好沮喪
我覺得通話質素都幾差
不過點都唔會轉會,用開就懶得轉了
12 pro max夠用一日既
最撚痴線係個影相apps無其他機個專業mode較快門光圈同fps

要俾錢買apps呢樣我去電器鋪試機個陣真係當堂屌出聲
我地做到嘅係唔買新野
呢個真係好撚憎,其實而家改左未?
有時share 俾 swtich 食哂屎
幾年前啲an機仲順
樓主基本理解能力都無
屌你老母hold左AAPL半年都冇賺過好失望
岩啊,勁煩
用冇得shortcut 熄WiFi
平時shortcut 熄係暫時唔用
一detect 到又會auto connect
如果想真係熄要去setting 果到熄
剪片係幾好嘅
大部分同意

但係apple更新比人慢一拍都係因為佢eco system 好大舊,牽一髮而動全身

我自己喺呢兩年都有用過android 同ios 成套eco system, 由mobile tablet到accessories同smart home device都有體驗過

我既感覺係android係每一樣個體上都贏ios,無論軟件定硬件,但如果你用多2件以上既devices apple 個eco system完全係超哂班,用得好舒服

所以如果係電話已經=日常9成使用既人某程度上用android mobile會開心好多

依家對apple既期望係快啲換ceo
tim cock已經交哂功課推左apple上市值第一
依家需要有一個癡線佬去燒aaple用唔完既錢做r&d而唔係再諗辦法賺盡每一個penny
post已完
講到咁L廢 將屋企既apple product 放入資源回收筒啦

講到買哂所有產品線

實質系統功能 你又用到幾成到?

100%用到盡?
出咗名就係咁㗎啦, 以前 ERICSSON / NOKIA 咪又係咁, 食肆出咗名都唔好食啦, 但事實上到呢刻都冇第個整體上及得過 Apple 就冇得好講㗎喇
雖然faceid 係柒,但而家好多app 係俾錢前都係要係禁開關制兩下先scan faceid? 以為就一俾錢就scan, cancel 都can 唔切
1會唔會係你嘅問題
我唔望住個mon嘅話係唔會解鎖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞