長文慎入,有無人對apple慢慢開始失望......

1001 回覆
1587 Like 332 Dislike
其實買APPLE一早已經由買功能到買品牌
APPLE好處係咩都限制哂, 咩都唔駛諗, 啱哂低端同無腦港女
都係個句
你自己接受到唔代表人接受到

要去返原地connect 返先可以delete 我都覺得好on9
多謝你認同
又有引戰狗
其實有冇人覺得而家Apple真係屈左機
https://lih.kg/400201

好多正評啊
討論又唔得
都係嗰句
大把人唔鍾意,一係搵折衷,一係接受唔到就轉會
好自由
要去返原地connect 返先可以delete 係好on9
只係你用嚟表達嗰個例子更on9
所有優點?一部s20做到哂呢堆野啦,你唔識就唔使再用呢樣兜嘅
一直以為喺我個台問題,share唔到wifi,原來喺機本身問題

自從有次去日本,用and機好多地方支援都不足之後,每次旅行都會袋iphone喺身
Samsung Dex用家路過
諗住買個Samsung Smart Monitor配合嚟用
真正成熟産品
用咗返唔到轉頭,手濕都認到。
幾年前啦愛之心責之切

個時風氣Apple無咁多盲撑
所以我上面咪講, 你轉s20咪得
我點表達有乜所謂
實際上,android 可以check 返connected list
可能有人覺得唔重要

最緊要大家都明白,連你都可以理解到就夠
同埋嗰時個ecosystem都無咁完善
成套ecosystem屌住apple老母都繼續用
好難轉會
重設網絡設定?
如果iPhone 13 Pro Ultra嘅Type C 頭可以output去16:9嘅螢幕會有iPad OS並有1080p 60Hz嘅話,就實在太正,可以喺公司扮工用
咁iphone落後咁撚多,想佢追返少少得唔撚得先,用家個個都收貨咁點會令到佢進步
你幾時覺得做idog有得揀?不如都係佢餵乜你都要食架喇

用得apple野就唔好覺得自己係客,佢係主人你只係狗
咁你又唔使擔心
Apple啲on9問題一早存在
就算唔係wifi connected list都有大把同類問題
我問你嗰下都唔係為咗defend個問題
只係好奇問下你個例子係咩事
唔知點解啲人成日講邊部邊部機好但又唔用嗰部
咁你依家呢
已經漸漸抽離?並且覺得多咗人盲撐?
其實好多用家都唔收貨,好多人想Apple生性
但事實上佢真係咁多年都係咁撚樣
失望嘅人都一早失望曬,唔係慢慢開始失望咁解
睇返我舊post
手機作為一件商品
不嬲都係平衡緊產品嘅優點缺點/用家接受程度
作為用家只需要買同唔買就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞