長文慎入,有無人對apple慢慢開始失望......

1001 回覆
1587 Like 332 Dislike
120hz mon寫字快即話真係差好遠
呢個年代重想飢餓行銷又真係差d
笑死
sd slot? 你都係用返android算吧啦
你只係想要把瑞士軍刀
CPU 6core vs 8core都夠膽寫出嚟
就算打機,玩傳說xs max都仲係流暢咁玩最高畫質
兩者喺jot notes表現上爭啲咩?
你食晏係咪食七個鐘
Mon 㡳解鎖加層嘢部機會厚咗
Apple 咁注重外表
利申支持iPad 嗰隻power button touch ID多啲
iPhone 7 等到捱唔住換SE2 就係為咗唔用Face ID
我想問你地有冇問題
就係次次第一次打passcode 個陣都俾佢食左隻字
搞到次次都要打兩次入得啱
咁呢樣野就已經係差過android 啦

上朋友屋企connect 完,要再上佢屋企先可以delete?

點解我唔可以control 我既wifi record?

真心荒謬
今時今日個wifi 都真係唔嘥得你幾多電其實
真係咁唔鍾意咪整個widget 擺homescreen/notification center
對比pro寫字會有跟唔上既感覺
推notes比較下都卡卡地
其他差唔多
face id真係搞笑 仲可以生存到今日
好似係Burberry
ching用緊咩機?
睇你自己需要啦 我覺得唔好買咁大部就真 失咗tablet原意
unless 你想用佢直接當laptop用 which is on9
樓主呢度你頂住
成日
所以真正問題係冇wifi嘅histroy俾人事先/事後改返
你將優點講成缺點
佢就係要你有意識去用先會 unlock, 唔係你側面 shau 一 shau 就 unlock 咗
其他果d 生粉水咋wo
一齊用嘅公司機都留啲私人到要del嘅record喺部機到
係電話問題定用家問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞