長文慎入,有無人對apple慢慢開始失望......

1001 回覆
1587 Like 332 Dislike
唔知以為佢係gay cook用siri翻譯過黎做代言
用得耐反而覺得電先係好大問題
自問自己都唔係用到而家好高科技既人
XS用左2年幾仲係好開心, 但係舊電就打哂柴一日要差成一兩次
新出iphone 12舊電得人地an災機一半多d容量
想問我部IP11pro 一傾電話就斷data係發生咩事
當年以OS順暢度嚟講,同款旗艦機得Note 2拍得住
果粉互咬 好睇
你都識講 iPad Air 啦, iPad Pro 有冇呀?
Pro係上一代pro減價
機側指紋得喇掛
而家用𡁵部8啲電好似倒水咁,但唔想轉face id 呀
依家寧願用se機有touch Id 平平地玩好過
得閒睇多啲外國資訊啦, 人哋一早分析咗而家市面所有 mon 底指紋對於 Apple 嚟講係唔入流
iphone到而家都仲係冇螢幕指紋
如果唔care速度純粹上到網就ok嘅話我會用藍芽share
例如俾另一部iPhone/iPad用 咁就連好耐都冇事 只係網速慢啲
咪又係傳統 Touch ID, 轉咗位之嘛
咁點解IPHONE唔整
起碼10個鐘
好似中共咁 咩都限住你
的上面講咗, Apple 係認為傳統 Touch ID 係低階過 Face ID (技術層面亦係事實), 傳統 Touch ID 係唔會出現喺旗艦機種
清醒嘅apple用家
ipad air都做到啦
原本諗住iphone 12 改平邊框係用嚟放側指紋 點知...
咁咪ONL9囉 唔諗下用家實際需要
咁高級留番你孤芳自賞
13無指紋轉會
絕對唔認同 唔可以控制佢幾時解鎖 打側身又解唔到

前iphone x用家
你拎上嚟睇咪解鎖, 有乜唔可以控制?
我想睇時間 佢又幫我解埋鎖 iphone又冇AOD
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞