長文慎入,有無人對apple慢慢開始失望......

1001 回覆
1587 Like 332 Dislike
純粹講緊你個句留言
點睇到我地話apple 垃圾
其實唔係飢餓
好似真係唔夠晶片做唔到
有推你唔太覺者,同埋香港根本冇人用/用唔箸

不過印象中都唔係呢幾年既事
呢幾年確實唔覺有點推法
感覺而家apple d pro product line 一d都唔pro,通常都係隻mon整靚少少就算,用起上黎仲係綁手綁腳

(最pro係個價錢)

An機陣營同win陣營可唔可以出多少少力,迫下蘋牙膏廠認真啲做下野
其實an機已經好pro (相對)
表示你需要換電

定係係set左唔自動鎖mon unlock住走去瞓覺佢着住成晚
多年apple 前用家 , 唯一不滿係個瀏海由X 到 12 都仲係咁既樣
真心有啲厭 , 電量方面個人覺得ios電量管理係好少少
轉嚟android 幾個月 , 除咗電量用得快 , 其他野都分別不大
影相拍片係好過apple , 同埋相簿會同你分類放係唔同folder
apple 就全部放埋一齊搵餐飽 , 呢樣真係要改 , 充電速度同android 機比有落後 , 對家都有45w 超快充 , apple 就得22w
最後希望日後apple 會有改變令我有回頭的一日
Imac 係周邊產品,忍唔住笑左出聲
用左幾個月ja
應該無
教主死左之後 , Apple 0 創新9成都係炒android, 好掛住教主

同意,死到巿值升左3倍

全部用家同投資者都係弱智

巴打你好清醒,可唔可以幫你含
唔係樣樣都睇呢一刻睇錢, 冇steve jobs 根本冇咁多信徒, apple 一早就執咗, 屎窟鬼只係攞住steve jobs 的遺產不停消耗
有啦梗係 wacom 都有塊喺屋企
真心用好抵屌嘅 所以apple pencil 1嗰時先狗衝咗
我係心痛佢貴普及化唔到啫
係, 由佢提出堅持強化個 mon 而唔可以俾鎖匙鎖匙刮花, 跟住整到個個都炒佢就知。

呢啲係好有在用家角度嘅遠見,但當時係扔錢落海嘅 idea 真係教主先會堅持到。呢啲係 apple 特色其中一樣,當時你對果用到花曬嘅電話mon 就會覺得 apple 貴得合理。

而家係俾人𨳒9唔夠 user friendly 反智嘅多,因為淨係掛住計盤數賺幾多。
機會唔係好大
唔用既野就熄,無咩特別理由~
呢個唔關部機事, 關隻GAME事囉
玩傳說用IPHONE係順過ANDROID機好多
指模解鎖一定係終極方法
仲有唔俾職員戴黑色口罩
唔熄wifi咪周圍連到啲唔想用嘅wifi
有時只係路過某個地方,
並唔係想留喺度用佢個wifi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞