(嘈交要自貼身材) 健身資訊討論區78

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
有冇師兄分享下餐單

唔識食
有乜所謂吖。盡力而為就是了。

滿足自己。又唔係去職業比賽。
推胸要掂胸除非柔軟度好勁,唔係要啲投巧
新手唔洗追求掂胸,手踭過90度就可以去
無錯啦 唔full range一樣練到野嫁姐
同埋你做得多唔full range可能拉鬆左d根
第時做到full range呢
你格硬做 跟住傷左 抖返年年咪仲練唔到野
想知點解我啲骨重過標準咁多嘅?
成5.4kg
骨架大密度高,好事黎
體重過高果時怪落骨架度。
Dirty Bulk增既都係脂
絕對唔會係你想要既果種70kg 仲會去哂個肚度
姐係幅圖咁 想要呢個身形可以繼續
$21
唔用dirty bulk 用普通bulk 食多tdee200-400卡一樣增到同等份量既肌
但脂會無增咁多 減脂期易d快d
你諗你
Kofgym 新活動
3000蚊一位
增到
你可能bulk左3個月增到70kg
1.5kg muscle 8.5 kg fat
Or 你clean bulk 3個月
增到1 kg muscle 1kg fat
仲要計埋減脂期 8.5kg脂當你減兩個月
你clean bulk 1kg脂可能兩星期就得 咁仲有多個半月比你繼續bulk 計埋 其實增肌速度係相約 但你dirty bulk增 脂肪細胞多好多 你第時要keep低體脂會難d
唔係3000除10個咩
痴撚線
有無人會報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞