(嘈交要自貼身材) 健身資訊討論區78

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
氣留係肚唔係胸
起槓時用腳出,上身唔好用力拉
即係好多健身教練叫嘅踏地下
腰嘅工作只係hold住,唔洗發力
而家邊度有得買 gold standard whey 10lbs
單隻打直做都還可以
兩隻就唔到位

無bar之下咁做都ok啦
單隻會變左做 squat,窄手都做唔到背部個張力
個背無tension 根本唔算係 deaflift
文嘉浚有冇同 Chloe Mo 做過愛
咁個排骨物理治療師係物理治療師黎嫁麻大佬tyler受傷果時咪又係需要物理治療師
佢地挑機係因為大家唔同角度睇野姐
科學健身不嬲好多野都正反兩派無絕對
佢鳩up拋書包又真係比人從物理治療角度學多d健身資訊
我又唔覺得有咩問題喎
仲以為66kg 真係可以大力到bp140kg 仲要唔係健力式拱腰
你試吓攞個重啲嘅Dumbbell 做farmer walk / Static hold 你就知㗎啦
你傷過tfcc就知
我依家好返8成 做所有動作都唔痛
就係拉背同引體會痛
除非勁輕
呢個拉既動作其實好需要手腕
嘈交要自貼身材
我唯一一次傷手腕就係比條straps 銀傷
小心選擇 唔好用有金屬扣既straps
花生價格直線上漲
有冇師兄用緊schiek既腰帶?
想知2004 3044 4004有咩分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞