(嘈交要自貼身材) 健身資訊討論區77

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
一要努力,二要努力,三四五都係要努力

講咩都得訓練飲食問題心得資料分享

無乜嘢唔好嘈交,因為嘈交要自貼
唔好貼自己TG出黎,搵食出返去唔會阻你

健身係一條漫長既路,無論增肌定減脂肯堅持就會成功

----------------------------------------------------------
有任何新手問題請睇咗pixel巴既post先
https://lihkg.com/thread/1071429/page/1
新手想了解多d Jeff Cavaliere既教學片有d咩問題
健左身兩年 基本上d健身觀念同姿勢都係學佢
但上個post見大家講佢教big3錯
有無巴打指點下
星期三晚煎嘅魚,仍然無變壞,仍然幾好食

健力野似乎唔應該睇 jeff
有無其他頻道介紹下
係邊買?幾錢包?
同問 我間中都睇佢啲片學野
自己煎 , 再真空包裝 , 詳情睇番健身資訊討論區76
果個 Zyzz 已經兩次 1001 唔開新 post
健力可以睇另一個Jeff Jeff nippard
健力好似有兩個幾出名嘅鬼佬講得幾有趣 , 有個金髮胡鬚佬 , 另一個大眼史泰龍 , 不過唔記得咩名
睇錯金髮胡師傅
Jeremy Either 都可以睇下
金髮胡鬚佬 Alan Thrall
https://www.youtube.com/user/athrall7
原來係佢
水肥哥
應該係水肥哥有翻譯佢啲片

另一個大眼史泰龍 OmarIsuf
https://www.youtube.com/channel/UCaHx0T1LWrVKWF1XfWWLSuw
我本身好抗拒用拉力帶
係睇左水肥哥條片先認真對待呢件事
而家會用拉力帶 然後另外分開練前臂同擁力
新手依加日日早餐食饅頭
聽講好多卡路里
垃圾級別食物之一 , 饅頭
點解咁講
升糖指數高 無碳水以外嘅營養咁濟
對於尖撚嚟講真係可免則免

我見價錢好平又好似幾高卡路里 諗緊加重要有多啲卡路里 結果就買咗饅頭諗住做早餐
利申有食蛋同雞胸
咁無話係錯嘅 但有更好選擇
可以揀最好都係以原形食物為主啦
背嘅感受度真係好難捉摸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞