(嘈交要自貼身材) 健身資訊討論區77

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
Lbj 做1/4都被人笑啦 佢地個世界淨係full squat最好最完美
用健美眼光睇嘢 好多運動員舉鐵啲form都係錯撚哂
但現實人地需要嘅嘢都同健美撚唔同
你食得夠protein當然可以唔飲
田徑嘅人係著跑鞋做gym
腳尖飛起都睇到
其實只要唔會受傷,對強化自己主項運動有效就得
無咩話咩啱唔啱form
有冇人做親都好易頭暈
Aggar full squat half squat 1/4 squat 都要做
對自己有幫助既咪安排下program
唔洗下下笑鳩人在先
之前lbj事件 健美界d人都話唔會評論岩唔岩 因為唔知佢目標係做d咩

唔洗下下起左槓先既 我諗
我都覺得係心理
同埋technique上既不足
除左迪卡儂 香港有邊度有拉力帶買呀?
邊到?
太多comment 搵唔到
我係bc shop買

https://www.youtube.com/watch?v=5hI8kb7I4Ds&lc=UgzarOUaEHFF9jAsHPV4AaABAg
copy and paste條link就有 就咁click入去睇唔到
I am right 99.5% of the time and I HAVE A MASTERS DEGREE IN KINESIOLOGY
利申:幾鐘意睇佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞